Vastgesteld 1e herziening exploitatieplan Centrumplan Gilze - Centrumdeel

Logo Gilze en Rijen

Burgemeester en wethouders van de gemeente Gilze en Rijen maken bekend dat de gemeenteraad op 2 november 2020 de 1e herziening van het exploitatieplan Centrumplan Gilze - Centrumdeel heeft vastgesteld. Dit exploitatieplan hoort bij de nieuwe centrumontwikkeling voor het gebied tussen de Nieuwstraat, Heuvelstraat en Lange Wagenstraat.

De gemeente voert deze herziening door vanwege de wettelijke verplichting op grond van artikel 6.15 Wet ruimtelijke ordening om het exploitatieplan te herzien. Het betreft een herziening op uitsluitend niet structurele onderdelen van het exploitatieplan.

Het vastgestelde exploitatieplan ligt met ingang van vrijdag 27 november 2020 tot en met 7 januari 2021 voor de duur van 6 weken ter inzage. Het vastgestelde exploitatieplan is digitaal in te zien via www.ruimtelijkeplannen.nl, met als IMRO-nummer NL.IMRO.0784.EPCNTRGILZECDherz1-VG01. In verband met coronamaatregelen liggen stukken op dit moment enkel digitaal ter inzage. Voor inzage op een andere wijze dan via deze website kunt u contact opnemen met projectleider Peter Rutgers, te bereiken via het telefoonnummer 14 0161.

Beroep

De publicatie is uitsluitend ter informatie. Omdat het een herziening betreft op uitsluitend niet-structurele onderdelen van het exploitatieplan is het niet mogelijk om tegen deze herziening beroep in te dienen.

 

Naar boven