Verleende omgevingsvergunning uitgebreide procedure Het Buitenland 1, Heerjansdam

Logo Zwijndrecht

Burgemeester en wethouders van de gemeente Zwijndrecht maken bekend dat zij met toepassing van artikel 2.12, eerste lid, onderdeel a, onder 3°, van de Wabo een omgevingsvergunning hebben verleend voor:

- het verbouwen van de galerie gevestigd Het Buitenland 1, Heerjansdam, naar één appartement op de begane grond, (2020-132).

De vergunning is ten opzichte van dit eerder bekend gemaakte ontwerpbesluit ongewijzigd vastgesteld.

De omgevingsvergunning met de daarbij behorende stukken liggen met ingang van 3 december 2020, gedurende zes weken ter inzage in de publiekshal van het gemeentehuis aan het Raadhuisplein 3, Zwijndrecht. Wanneer u de stukken op papier wilt inzien, verzoeken wij u een afspraak te maken via de website www.zwijndrecht.nl.

U kunt u de stukken digitaal inzien op www.ruimtelijkeplannen.nl met planidentificatienummer NL.IMRO.0642.WA15HetBuitenland1-3001 of

www.zwijndrecht.nl/Inwoners/Bestemmingsplannen/Omgevingsvergunningenuitgebreide_procedure

Tegen dit besluit kan, gedurende bovengenoemde periode, schriftelijk beroep worden ingesteld bij de Rechtbank Rotterdam, sector bestuursrecht, Postbus 50951, 3007 BM Rotterdam, wanneer u:

• belanghebbende bent en;

• tijdig een zienswijze naar voren hebt gebracht over het ontwerpbesluit (of aantoont dat u hiertoe redelijkerwijs niet in staat bent geweest).

Het beroepschrift moet ondertekend zijn en ten minste uw naam en adres, een omschrijving van het besluit waartegen het beroep is gericht en de gronden van uw beroep bevatten. Het indienen van een beroepsschrift heeft geen schorsende werking. Voor het behandelen van een beroepschrift is griffierecht verschuldigd.

De omgevingsvergunning treedt in werking met ingang van de dag nadat de beroepstermijn afloopt. Het beroep heeft geen schorsende werking. Als tijdens de beroepstermijn een voorlopige voorziening wordt gevraagd bij de Rechtbank Rotterdam, sector bestuursrecht, Postbus 50951, 3007 BM Rotterdam. wordt de werking van het besluit opgeschort totdat op dat verzoek is beslist. Een verzoek om voorlopige voorziening kan alleen worden gedaan indien onverwijlde spoed, gelet op de betrokken belangen, dat vereist. Hiervoor bent u tevens griffierecht verschuldigd.

Zwijndrecht, 2 december 2020

 

Naar boven