Gemeente Stichtse Vecht - ontwerp bestemmingsplan Oostwaard 9 te Maarssen – herbestemming

Logo Stichtse Vecht

Burgemeester en wethouders van Stichtse Vecht maken bekend dat het ontwerpbestemmingsplan Oostwaard 9 te Maarssen met ingang van vrijdag 27 november tot en met donderdag 7 januari 2021 ter inzage ligt om te voldoen aan artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening.

Inhoud

Het bestemmingsplan Oostwaard 9 te Maarssen wijzigt de bestemming van de historische boerderij van Wonen naar Gemengd. De initiatiefnemer wil op deze plek meerdere activiteiten organiseren op het gebied van cultuur en ontspanning met ondersteunende horeca en overnachtingsmogelijkheden. Daarnaast worden er enkele kleine ondersteunende gebouwtjes mogelijk gemaakt op de agrarische grond. Een van de gevolgen van de uitbreiding van de activiteiten is dat er meer verkeer naar de locatie over de Oostwaard zal gaan. Op het terrein is voldoende parkeerruimte aanwezig.

Inzien

U kunt het ontwerpbestemmingsplan (NL.IMRO.1904.BPOostwaard9MRS-OW01) met ingang van vrijdag 27 november 2020 digitaal raadplegen op www.ruimtelijkeplannen.nl.

Voor het inzien van het bestemmingsplan vanaf 27 november 2020 op het gemeentekantoor, Endelhovenlaan1 in Maarssen, dient u een afspraak te maken. Mail daarvoor naar info@stichtsevecht.nl of bel 14 0346.

Zienswijzen

Tijdens de inzagetermijn kan iedereen een schriftelijke zienswijze indienen bij de gemeenteraad. Het correspondentieadres is Postbus1212, 3600 BE Maarssen.

Een zienswijze dient minimaal voorzien te zijn van uw naam, adres en een motivatie waarom u het niet eens bent met het ontwerpbestemmingsplan. Uw zienswijze moet voorzien zijn van een handtekening.

Voor het indienen van uw zienswijze(n) kunt u ook gebruik maken van een digitaal formulier. Heeft u vragen over dit plan of wilt u uw zienswijze(n) mondeling kenbaar maken kan dat via telefoonnummer 14 0346 aan Loes van Voorthuijsen van het team Omgevingskwaliteit.

Naar boven