Gemeente Borger-Odoorn, Bestemmingsplan ‘Borger, Torenlaan 8’, vastgesteld

Logo Borger-Odoorn

Burgemeester en wethouders van Borger-Odoorn maken bekend dat het bestemmingsplan ‘Borger, Torenlaan 8’ op 19 november 2020 ongewijzigd is vastgesteld door de gemeenteraad.

Inhoud bestemmingsplan

Het plan voorziet in een juridische-planologische regeling voor de bouw van een appartementengebouw met zes woningen aan de Torenlaan 8 in Borger.

Besluiten inzien

Het besluit van de gemeenteraad tot vaststelling van het bestemmingsplan en de bijbehorende stukken liggen van donderdag 3 december 2020 tot en met woensdag 13 januari 2021 ter inzage. Het bestemmingsplan is in te zien op http://www.ruimtelijkeplannen.nl/?planidn=NL.IMRO.1681.01BP0020-VG01of in het Klantcontactcentrum.

Beroepschrift

Op grond van artikel 8.3 Wet ruimtelijke ordening kan tegen het besluit in beroep worden gegaan bij de Raad van State. Tijdens de inzagetermijn kunt u beroep instellen tegen het vaststellingsbesluit als u:

- Een belanghebbende bent die tijdig een zienswijze heeft kenbaar gemaakt bij de gemeenteraad;

- Een belanghebbende bent en aan kunt tonen dat u redelijkerwijs niet in staat bent geweest u tijdig tot de gemeenteraad te wenden;

U kunt dit beroep instellen bij de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, postbus 20019, 2500 EA Den Haag. Het besluit tot vaststelling van het bestemmingsplan treedt in werking de dag na afloop van de hiervoor genoemde beroepstermijn.

Voorlopige voorziening

Binnen deze termijn kunnen belanghebbenden ook een verzoek om voorlopige voorziening indienen bij de Voorzitter van de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, waardoor de besluiten niet in werking treden, totdat op het verzoek is beslist.

 

Naar boven