Ontwerp Omgevingsvergunning Buntplein te Maarn

Logo Utrechtse Heuvelrug

 

Omgevingsvergunning

Burgemeester en wethouders van de gemeente Utrechtse Heuvelrug maken bekend dat met ingang van 27 november 2020 gedurende zes weken (tot en met 7 januari 2021) de ontwerp omgevingsvergunning voor de bouw van 13 woningen op het Buntplein in Maarn en de daarop betrekking hebbende stukken voor iedereen ter inzage liggen. (Identificatienummer: NL.IMRO.1581.MAAbuntplein-OV01)

Wat houdt deze omgevingsvergunning in?

De omgevingsvergunning maakt het mogelijk om 13 woningen op te richten op het Buntplein in Maarn. Er is sprake van een aangewezen plan volgens artikel 6.12 Wro jo artikel 6.2.1. van het Bro. Er wordt geen exploitatieplan vastgesteld, omdat het kostenverhaal anderszins verzekerd is.

Hoe kunt u deze omgevingsvergunning inzien of raadplegen?

Het plan is binnen de genoemde termijn digitaal raadpleegbaar en beschikbaar via de website van de gemeente Utrechtse Heuvelrug. Ga naar www.heuvelrug.nl/terinzage.

U kunt het plan tijdens de openingsuren ook inzien in het Publiekscentrum, Cultuurhuis Pléiade, Kerkplein 2 in Doorn en (mits de landelijke coronamaatregelen openstelling toestaan) in de bibliotheek van Maarn, Trompplein 5 in Maarn .

Hoe kunt u reageren?

Gedurende de inzagetermijn kan een ieder een zienswijze, naar keuze schriftelijk (waar de voorkeur naar uitgaat) of mondeling maar niet per email, indienen bij de gemeenteraad van Utrechtse Heuvelrug, Postbus 200, 3940 AE Doorn, met vermelding van het onderwerp: “Zienswijze ontwerp omgevingsvergunning Buntplein Maarn”.

Indien u een mondelinge zienswijze wilt indienen verzoeken wij u vóór 19 december 2020 contact op te nemen met de heer M. Andrlik, projectleider ruimtelijke ontwikkeling van het thema Omgeving van de gemeente Utrechtse Heuvelrug, 0343 56 56 00.

 

In de zienswijze moet worden aangegeven op welke onderdelen van de ontwerp omgevingsvergunning de zienswijze betrekking heeft.

Gemeente Utrechtse Heuvelrug

Naar boven