Gemeente Lansingerland - ontwerpwijzigingsplan en Ontwerpbesluit Hogere Waarden - Noordersingel 60a, Berkel en Rodenrijs

Logo Lansingerland

Burgemeester en wethouders van Lansingerland maken bekend dat met ingang van donderdag 26 november 2020 tot en met woensdag 6 januari 2021 het ontwerpwijzigingssplan Noordersingel 60a met identificatienummer NL.IMRO.1621.BP0086W03-ONTW en het Ontwerpbesluit hogere waarden “Noordersingel 60a” voor iedereen ter inzage liggen.

Beschrijving ontwerp wijzigingsplan en ontwerpbesluit hogere waarden 

Middels het ontwerp wijzigingsplan kunnen er 7 nieuwe woningen worden gerealiseerd tussen de lintbebouwing aan Noordeindseweg en de Noordersingel ter hoogte van de Noordersingel 60 en 62. De bestaande bedrijfswoning wordt omgezet naar een burgerwoning.

Het (ontwerp)besluit hogere waarden heeft betrekking op 4 woningen die door de Noordeindseweg en/of een hogere geluidsbelasting hebben dan de voorkeursgrenswaarde. Het ontwerpbesluit is als bijlage 6 bij de toelichting opgenomen.

Zienswijzen

U kunt het plan inzien van donderdag 26 november 2020 t/m woensdag 6 januari 2021:

Tijdens de termijn van terinzagelegging kunnen belanghebbenden een zienswijze indienen tegen zowel het ontwerp wijzigingsplan als het ontwerpbesluit Hogere waarden. Dit kan schriftelijk of mondeling. Een schriftelijke zienswijze (geen e-mail) kunt u sturen naar de gemeente Lansingerland, ter attentie van het college, Team Omgevingsrecht, postbus 1, 2650 AA Berkel en Rodenrijs, o.v.v. zienswijze BP0086W03/03. Voor het indienen van een mondelinge zienswijze kunt u een afspraak maken via telefoonnummer 14 010.

Naar boven