Terinzagelegging vastgesteld wijzigingsplan “Korteraarseweg 55-57 - Wijzigingsgebied 8”

Logo Nieuwkoop

Burgemeester en wethouders van de gemeente Nieuwkoop maken op grond van artikel 3.9a van de Wet ruimtelijke ordening (Wro) bekend dat zij bij besluit van 21 januari 2020 het wijzigingsplan “Korteraarseweg 55-57 - Wijzigingsgebied 8” met identificatie­nummer NL.IMRO.0569.wpTARkorterwg55bij-va01 hebben vastgesteld. Het wijzigingsplan is ongewijzigd ten opzichte van het ontwerp vastgesteld.

De wijzigingsbevoegdheid vindt zijn grondslag in het bestemmingsplan “Korteraar 2008”.

Beschrijving

Het betreft een wijzigingsplan voor het omzetten van een agrarisch bouwvlak naar twee woningen.

Inzage

Het plan en de daarbij behorende stukken liggen met ingang van donderdag 30 januari 2020 tot en met woensdag 11 maart 2020 ter inzage. U kunt de stukken inzien:

 

  • 1.

    Op de landelijke voorziening: www.ruimtelijkeplannen.nl.

  • 2.

    In het Klant Contact Centrum, Teylersplein 1 in Nieuwveen op afspraak.

  • 3.

    Kunt u hieronder downloaden

  • 4.

    Als u een nadere toelichtin­g wenst op de betreffende stukken, dan kunt u een afspraak maken met de heer E. Haselhoff via telefoonnummer 14 0172.

 

Beroep

Belanghebbenden kunnen tot en met woensdag 11 maart 2020 beroep instellen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, postbus 20019, 2500 EA in Den Haag.

Deze mogelijkheid staat uitsluitend open voor degenen die kunnen aantonen dat zij redelijkerwijs niet in staat zijn geweest tijdig een zienswijze in te brengen betreffende het ontwerp van het wijzigingsplan.

 

U dient:

  • 1.

    het beroepschrift te voorzien van naam, adres en datum;

  • 2.

    het bestreden besluit te omschrijven en daarvan een kopie mee te sturen;

  • 3.

    de redenen van uw beroep te geven;

  • 4.

    het beroepschrift te ondertekenen.

 

Voor de behandeling van een beroepschrift is griffierecht verschuldigd.

 

Inwerkingtreding van het bestemmingsplan

De beroepstermijn bedraagt zes weken en begint op de dag na de terinzagelegging van het besluit, derhalve op donderdag 12 maart 2020. Het plan treedt in werking met ingang van de dag na die waarop de beroepstermijn afloopt, derhalve op donderdag 12 maart 2020. Indien gedurende de bovenstaande beroepstermijn bij de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak een verzoek om een voorlopige voorziening is ingediend, treedt het plan niet eerder in werking dan het moment waarop op dit verzoek om voorlopige voorziening is beslist.

Naar boven