Voornemen tot weigering Verklaring van geen bedenkingen en ontwerpbesluit weigering omgevingsvergunning zonnepark Hoevenweg

Logo Dalfsen

Burgemeester en wethouders maken bekend dat, gelet op de Algemene wet bestuursrecht en de Wet algemene bepalingen Omgevingsrecht (Wabo), een ontwerpbesluit weigering omgevingsvergunning en een ontwerp weigering verklaring van geen bedenkingen ter inzage liggen.

Deze ontwerpbesluiten hebben betrekking op de aanvraag omgevingsvergunning voor het willen realiseren van een zonnepark op een deel van een perceel nabij Hoevenweg 15B in Dalfsen, kadastraal bekend als gemeente Dalfsen, sectie N, met kadastrale nummers 1591 en 1592.

Voornemen besluit tot weigering verklaring van geen bedenkingen.

Op 15 juni 2020 heeft de gemeenteraad een voornemen besluit weigering verklaring van geen bedenkingen afgegeven zoals bedoeld in artikel 2.27 van de Wabo, voor het niet afwijken van het ter plaatse geldende bestemmingsplan Buitengebied gemeente Dalfsen.

Ter inzage

Het ontwerpbesluit weigering omgevingsvergunning en alle daarbij behorende stukken en het ontwerpbesluit weigering verklaring van geen bedenkingen liggen van 25 november 2020 tot en met 5 januari 2021 ter inzage bij het loket van de eenheid Publieksdienstverlening in het gemeentehuis van Dalfsen.

Indienen zienswijze

Iedereen kan van 25 november 2020 tot en met 5 januari 2021 via een brief of mondeling een zienswijze geven over het ontwerpbesluit weigering omgevingsvergunning en het ontwerpbesluit weigering van een verklaring van geen bedenkingen.

Een brief met uw zienswijze gericht tegen het ontwerpbesluit weigering omgevingsvergunning kunt u sturen naar burgemeester en wethouders van Dalfsen, Postbus 35, 7722 AA Dalfsen.

Een brief met uw zienswijze gericht tegen het ontwerpbesluit weigering verklaring van geen bedenkingen kunt u sturen naar de gemeenteraad van Dalfsen, Postbus 35, 7720 AA Dalfsen.

Voor het inbrengen van uw mondelinge zienswijze kunt u een afspraak maken met de eenheid Publieksdienstverlening, telefoon +14 0529.

Het indienen van zienswijzen via e-mail is niet mogelijk.

Dalfsen, 24 november 2020

Burgemeester en wethouders gemeente Dalfsen

Naar boven