RECTIFICATIE: Ontwerpbestemmingsplan ‘Ypenburg-Nieuwe Veen 2020’ opnieuw ter inzage

Logo Pijnacker-Nootdorp

Op woensdag 11 november jl. is bekend gemaakt dat het aangepaste ontwerpbestemmingsplan

‘Ypenburg-Nieuwe Veen 2020’, ingevolge artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening juncto afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht, met ingang van donderdag 12 november 2020 gedurende zes weken voor eenieder ter inzage zou liggen. 

 

Het ontwerpbestemmingsplan was vanaf dat moment digitaal te raadplegen via de landelijke voorziening: www.ruimtelijkeplannen.nl. Vanwege een fout in de dataset was helaas vanaf donderdag 12 november tot en met dinsdag 17 november 2020 niet de correcte versie van het ontwerpbestemmingsplan ‘Ypenburg Nieuwe Veen 2020’ te raadplegen op www.ruimtelijkeplannen.nl. Met ingang van woensdag 18 november was de correcte versie raadpleegbaar.

 

Teneinde iedereen voldoende tijd te geven om kennis te nemen van de correcte versie, wordt de termijn van de terinzagelegging verlengd. Vanaf donderdag 26 november 2020 ligt het ontwerpbestemmingsplan gedurende zes weken ter inzage en blijft die (verlengde) periode digitaal te raadplegen via de landelijke voorziening: www.ruimtelijkeplannen.nl.

 

Zienswijzen

Tijdens de (verlengde) inzagetermijn kunt u een zienswijze indienen bij de gemeenteraad. Schriftelijke zienswijzen richt u aan: de gemeenteraad van Pijnacker-Nootdorp, Postbus 1, 2640 AA Pijnacker. Het is ook mogelijk digitaal een zienswijze in te dienen via de website van de gemeente, www.pijnacker-nootdorp.nl. Voor het indienen van een mondelinge zienswijze kunt u voor een afspraak contact opnemen met het secretariaat van de afdeling BBG, team Ruimte via doorkiesnummer 015-3626635. De zienswijze dient de volgende informatie te bevatten: naam en adres van de indiener, datum, redenen van de zienswijze en het plan waarop de zienswijze betrekking heeft.

 

Naar boven