Gemeente Beekdaelen - wijzigingsplan - Trichterstraat 21, Schimmert

Logo Beekdaelen

Burgemeester en wethouders van Beekdaelen hebben het wijzigingsplan “Trichterstraat 21 te Schimmert” op 17 november 2020 gewijzigd vastgesteld.

Het wijzigingsplan gaat over het wijzigen van de bestemming Bedrijf (specifieke vorm van bedrijf - autobedrijf) naar Wonen en het toevoegen van een extra bouwvlak. Hiermee wordt de mogelijkheid geboden om twee nieuwbouwwoningen te realiseren. Tijdens de terinzagelegging van het wijzigingsplan zijn twee zienswijzen binnengekomen wat heeft geleid tot enkele ambtshalve wijzigingen in de toelichting en tot aanpassing van de bouwvlakken op de verbeelding.

Ter inzage

Het bestemmingsplan kan, op afspraak, vanaf 24 november 2020 zes weken worden ingezien bij de afdeling Ruimtelijke Ordening, Kloosterlaan 7 te Schinveld. U kunt een afspraak maken via de website van de gemeente: www.beekdaelen.nl Ook kunt u het plan, inclusief deze publicatie, digitaal raadplegen op de nationale website RO-plannen (www.ruimtelijkeplannen.nl). Het planidentificatienummer is NL.IMRO.1954.WPtrichterstraat21-VG01

Beroep

Tijdens de eerder genoemde termijn kan tegen het besluit beroep worden ingesteld bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State (Postbus 20019, 2500 EA Den Haag) door:

• een belanghebbende die op tijd een zienswijze heeft ingediend;

• een belanghebbende die redelijkerwijs niet kan worden verweten dat hij/zij geen

zienswijze heeft ingediend.

Het beroepschrift moet worden ondertekend en tenminste bevatten:

• de naam en het adres van de indiener;

• de dagtekening;

• een omschrijving van het besluit waartegen u in beroep gaat;

• de redenen van het beroep.

Het instellen van beroep schort de werking van het besluit niet op. Indien binnen de beroepstermijn een verzoek om voorlopige voorziening bij de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State is ingediend, treedt het besluit niet in werking voordat op dat verzoek is beslist. Aan het instellen van beroep en het indienen van een verzoek om voorlopige voorziening zijn kosten verbonden.

 

Naar boven