Beschikking omgevingsvergunning uitgebreide voorbereidingsprocedure (Wabo), Geldersesluis ongenummerd in Noordeinde Gld

Logo Oldebroek

Burgemeester en wethouders van Oldebroek maken bekend dat zij een omgevingsvergunning hebben verleend voor het vervangen van een veldschuur en de aanleg van halfverharding op een perceel aan de Geldersesluis ongenummerd. Het perceel is bekend als gemeente Oldebroek, sectie AA, nummer 12. Voor het project is, naast de activiteit bouwen, ook de planologische afwijking op grond van artikel 2.12, lid 1 sub a, onder 3 van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo) van toepassing. Het zaaknummer van de beschikking is 0269201900518.

 

Ontwerpbeschikking omgevingsvergunning en ontwerp vvgb

De ontwerpbeschikking en de ontwerp verklaring van geen bedenkingen (vvgb) zijn op 6 oktober 2020 gepubliceerd in de plaatselijke Huis aan Huis courant en de Staatscourant. De ontwerpstukken hebben van 7 oktober tot en met 17 november 2020 zes weken ter inzage gelegen. Er zijn geen zienswijzen ontvangen. De beschikking omgevingsvergunning is ten opzichte van de ontwerpbeschikking niet inhoudelijk gewijzigd.

 

Definitieve beschikking omgevingsvergunning

De definitieve beschikking en de daarbij behorende stukken (waaronder de vvgb) liggen met ingang van woensdag 25 november 2020 tot en met woensdag 6 januari 2021 ter inzage. U kunt de betreffende stukken tijdens openingstijden inzien in het gemeentehuis, Raadhuisplein 1 in Oldebroek. Nu het gemeentehuis in verband met het coronavirus gesloten is, kunt u niet meer even binnenlopen om de stukken te bekijken die ter inzage liggen. Wilt u de stukken die ter inzage liggen toch graag inzien, dan kan dat. Dit ondanks dat de stukken ook online te bekijken zijn via de website www.ruimtelijkeplannen.nl . Deze digitale werkwijze heeft op dit moment onze voorkeur. U kunt een afspraak maken om de stukken toch in het gemeentehuis in te zien. Een afspraak maken kan via 0525 63 82 00 of via www.oldebroek.nl . In overleg met de betrokken medewerkers is het in uitzonderlijke gevallen mogelijk dat een papieren exemplaar van de stukken die u wilt inzien bij u thuis worden bezorgd.

De beschikking en andere stukken zijn ook digitaal te raadplegen op www.ruimtelijkeplannen.nl . U kunt op die website zoeken op het plannummer NL.IMRO.0269.OV237-VG01 .

 

Beroep beschikking omgevingsvergunning

Het is mogelijk om in beroep te gaan tegen deze omgevingsvergunning. Op grond van de Algemene wet bestuursrecht kan iedere belanghebbende binnen zes weken vanaf de dag na de terinzagelegging van het besluit hiertegen beroep instellen bij de Rechtbank Gelderland, Afdeling Bestuursrecht, postbus 9030, 6800 EM in Arnhem. Daarvoor is in het algemeen griffierecht verschuldigd. In afwachting van een uitspraak op het beroepschrift kan aan de Voorzieningenrechter van de rechtbank om schorsing of een andere voorlopige voorziening worden gevraagd.

Wij maken u erop attent dat slechts beroep kan worden ingediend wanneer:

  • 1.

    u ook een zienswijze hebt ingebracht tegen de ontwerpbeschikking en u belanghebbende bent;

  • 2.

    u belanghebbende bent en u redelijkerwijs niet kan worden verweten geen zienswijze te hebben ingebracht tegen de ontwerpbeschikking.

 

Het college van de gemeente Oldebroek,

Oldebroek, 24 november 2020

Naar boven