Vastgesteld wijzigingsplan Zeeweg 80 (Hotel Bloemendaal aan zee)

Logo Bloemendaal

Op 10 november 2020 heeft het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Bloemendaal besloten het wijzigingsplan Zeeweg 80 voor Hotel Bloemendaal aan Zee gewijzigd vast te stellen. Het wijzigingsplan is opgesteld om medewerking te verlenen aan het realiseren van een hotel aan de Zeeweg 80 te Overveen.

Inzage

Het vastgestelde wijzigingsplan ligt vanaf dinsdag 24 november 2020 tot en met dinsdag 5 januari 2021 ter inzage tijdens openingstijden op het gemeentekantoor te Overveen. Via de website www.ruimtelijkeplannen.nl kunt u het wijzigingsplan digitaal raadplegen.

Beroep instellen

Gedurende bovengenoemde termijn kunnen de volgende belanghebbenden beroep instellen tegen het wijzigingsplan:

- Belanghebbenden die tijdig een zienswijze op het ontwerpwijzigingsplan hebben ingediend.

- Belanghebbenden die kunnen aantonen redelijkerwijs niet in staat te zijn geweest om tijdig een zienswijze in te dienen op het ontwerpwijzigingsplan.

Ook kunt u tijdens deze periode een verzoek om voorlopige voorziening indienen. Een dergelijk verzoek stuurt u naar de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak.

Een beroepschrift en verzoek om voorlopige voorziening stuurt u naar Postbus 20019, 2500 EA Den Haag. Bij het indienen van een beroepschrift of voorlopige voorziening bent u griffierecht verschuldigd. Meer informatie kunt u vinden op www.raadvanstate.nl.

Inwerkingtreding

Het besluit tot vaststelling treedt in werking op de dag na de dag waarop de beroepstermijn afloopt. Als binnen de beroepstermijn ook een verzoek om voorlopige voorziening wordt gedaan dan treedt het plan nog niet in werking. De voorzitter van de afdeling Bestuursrechtspraak moet dan eerst uitspraak doen over de voorlopige voorziening.

Meer informatie

Wilt u meer informatie over het plan, neem dan contact op met de heer M. Pijpers via 023 522 5555 of via gemeente@bloemendaal.nl.

Naar boven