Wijzigingsplan De Wind 19 in Gemert

Logo Gemert-Bakel

Burgemeester en wethouders van Gemert-Bakel maken bekend dat zij het wijzigingsplan “De Wind 19, Gemert” heeft vastgesteld op grond van artikel 3.6, eerste lid, onder a, van de Wet ruimtelijke ordening en het vastgestelde wijzigingsplan gedurende zes weken ter inzage ligt.

Het plan

Het wijzigingsplan heeft betrekking op de locatie De Wind 19 in Gemert. Met het plan wordt de bestemming ‘agrarisch bedrijf’ gewijzigd in ‘bedrijf’ waarbij de bedrijfsvoering zich voornamelijk richt op het onderhoud van bomen en groen voor particulieren, stichtingen en gemeenten.

Stukken inzien

Vanwege de maatregelen rondom het coronavirus vragen wij u het wijzigingsplan online in te zien via www.ruimtelijkeplannen.nl. Kunt u de informatie niet vinden, bel ons dan voor telefonische ondersteuning. Alleen als u echt geen gelegenheid ziet om het wijzigingsplan online te bekijken, kunt een afspraak maken om dit in het gemeentehuis in te zien. Het wijzigingsplan ligt met ingang van 23 november 2020 gedurende zes weken ter inzage.

Beroep

Belanghebbenden kunnen gedurende de termijn van ter inzage legging tegen het besluit beroep instellen bij de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State. Het beroepschrift moet worden gericht aan de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA 's-Gravenhage.

Gemert, 23 november 2020

Naar boven