Kennisgeving besluit Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo) uitgebreide voorbereidingsprocedure Zaaknummer Z2020-Z003544 en OLO-nummer 1466569, op het adres Teilingen 1-159 te Amsterdam 

Logo Amsterdam

Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Amsterdam maakt bekend dat zij in het kader van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo) hebben besloten om de omgevingsvergunning te weigeren voor het wijzigen van het gebruik van het gebouw Teilingen 1-159 met bestemming tot een logiesfunctie (hotel), waarbij ter hoogte van de eerste en tweede verdieping bouwkundige veranderingen worden doorgevoerd en geen medewerking te verlenen voor het afwijken van het bestemmingsplan ” Buitenveldert 2013“ met de toepassing van artikel 2.12 eerste lid sub a, onder 3 Wabo.

Ter inzage legging

De aanvraag, het besluit en bijbehorende stukken liggen ter inzage met ingang van 23 november 2020  tot en met 04 januari 2021. De mededeling hiervan kan tevens digitaal bekeken worden via onze internetsite www.amsterdam.nl/bekendmakingen en via www.officiëlebekendmakingen.nl.

Opvragen van de stukken

Het besluit en bijbehorende stukken kunt u, gedurende de genoemde periode, digitaal opvragen door een verzoek te sturen naar stadsloket.zuid.vergunningen.dvl@amsterdam.nl.

Om het besluit en bijbehorende stukken in te zien kunt u, gedurende de genoemde periode, een afspraakverzoek sturen naar stadsloket.zuid.vergunningen.dvl@amsterdam.nl.

De afspraken worden gepland tijdens de openingstijden van stadsdeel Zuid, aan de President Kennedylaan 923, conform actuele maatregelen van de Rijksoverheid tegen het coronavirus https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/coronavirus-covid-19 .

Beroep

Gedurende genoemde periode kunt u als belanghebbende beroep bij de rechtbank instellen. De voorwaarde hiervoor is dat u een zienswijze over het ontwerpbesluit heeft ingediend of goede redenen heeft waarom u dit niet heeft gedaan.

Uw schriftelijke beroepschrift kunt u sturen naar de Rechtbank Amsterdam, Afdeling Publiekrecht - team bestuursrecht, Postbus 75850, 1070 AW AMSTERDAM. Daarbij dienen aangegeven te worden uw naam, correspondentieadres en telefoonnummer, de datum waarop u het beroepschrift schrijft en uw handtekening, de datum en het kenmerk van het besluit waartegen u beroep instelt en waarom u beroep instelt. Dient iemand anders namens u het beroepschrift in? Stuur dan een machtiging mee.

Voor informatie over ontvangst en behandeling van uw beroepsschrift kunt u terecht bij de Rechtbank Amsterdam, afdeling Publiekrecht - team bestuursrecht

Amsterdam, 23 november 2020,

Burgemeester en Wethouders van Amsterdam

Naar boven