Ontwerpbestemmingsplan ‘Cranenburgsestraat 27, Groesbeek’

Logo Berg en Dal

Burgemeester en wethouders van Berg en Dal maken bekend dat het ontwerpbestemmingsplan 'Cranenburgsestraat 27, Groesbeek' gedurende zes weken voor iedereen ter inzage ligt.

Het ontwerpbestemmingsplan

Het bestemmingsplan gaat over het realiseren van een functieverandering ter plaatse van de locatie Cranenburgsestraat 27 in Groesbeek. In ruil voor het slopen van de voormalige bedrijfsgebouwen en de bestaande twee woningen worden er vier bouwkavels voor vrijstaande woningen mogelijk gemaakt. Ook wordt de ontwikkeling landschappelijk ingepast.

Inzage

Het ontwerpbestemmingsplan ‘Cranenburgsestraat 27, Groesbeek’ ligt overeenkomstig het bepaalde in artikel 3.8 Wet ruimtelijke ordening met ingang van 24 november 2020 gedurende zes weken voor iedereen ter inzage. Het plan is digitaal beschikbaar en raadpleegbaar op:

- http://www.ruimtelijkeplannen.nl/?planidn=NL.IMRO.1945.BpBuCranenburgse27-ONW1 

- https://1945.ropubliceer.nl

Daarnaast is het ontwerpbestemmingsplan op afspraak in te zien in het gemeentehuis, Dorpsplein 1 te Groesbeek. Voor het maken van een afspraak kunt u contact opnemen met de heer T. van der Wielen, telefoonnummer 06 30 35 27 80.

Gelijktijdig met bovengenoemd ontwerpbestemmingsplan ligt het ontwerpbesluit hogere grenswaarde Wet geluidhinder voor de realisatie van vier vrijstaande woningen die dit plan mogelijk maakt gedurende zes weken voor iedereen ter inzage. De terinzagelegging van dit ontwerpbesluit en de bijbehorende stukken is apart bekendgemaakt via https://www.officielebekendmakingen.nl/.

Zienswijzen

Een ieder kan binnen de hierboven genoemde termijn van terinzagelegging schriftelijk of mondeling een gemotiveerde zienswijze op het ontwerpbestemmingsplan kenbaar maken bij de gemeenteraad van Berg en Dal, Postbus 20, 6560 AA Groesbeek. Het is niet mogelijk via internet/e-mail een zienswijze in te dienen. Voor meer informatie of het mondeling indienen van een zienswijze kunt u contact opnemen met cluster Ruimte, telefoonnummer 14 024.

Groesbeek, 23 november 2020

Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Berg en Dal

Namens deze

A. Fransen, teamleider Ruimtelijke Ontwikkeling

Naar boven