Vastgesteld bestemmingsplan Grote Veldweg 4-6-8

Logo Winterswijk

Ter inzage

Burgemeester en wethouders van de gemeente Winterswijk maken bekend dat met ingang van woensdag 25 november 2020 gedurende zes weken ter inzage ligt het vastgestelde bestemmingsplan Grote Veldweg 4-6-8. Het betreft een bestemmingsplan conform artikel 3.1 van de Wet ruimtelijke ordening.

Doel en ligging

Dit bestemmingsplan betreft een herziening van het bestemmingsplan ‘Integrale herziening buitengebied Winterswijk’ . Met dit plan wordt de woonbestemming vergroot, een afwijkend van de vergunning gebouwd bijgebouw gelegaliseerd en krijgen de bedrijfsactiviteiten op het perceel ene bedrijfsbestemming. Het plangebied is gelegen aan de Grote Veldweg ten zuidwesten van de kern van Winterswijk en ten zuidoosten van de buurtschap van Corle.

Waar ter inzage

Het vastgestelde bestemmingsplan ligt ter inzage bij de receptie van het gemeentekantoor, Stationsstraat 25. Het plan is digitaal raadpleegbaar via de landelijke website www.ruimtelijkeplannen.nl. Het planidentificatienummer is NL.IMRO.0294.BP1808BGGROTVLDWG-VA01.

Gezien de maatregelen die momenteel van kracht zijn voor het bestrijden van het coronavirus (COVID-19), raden wij u sterk aan om de stukken digitaal te raadplegen. Bent u daartoe niet in staat, dan kunt u de fysieke stukken op afspraak komen inzien bij de receptie van het gemeentekantoor. U kunt daartoe een afspraak maken via ons algemene telefoonnummer (0543-543543) of door een e-mail te sturen naar gemeente@winterswijk.nl. Is ook het plannen van een afspraak niet mogelijk of wenselijk, neemt u dan ook contact met ons op zodat wij met u tot een voor u passende oplossing kunnen komen.

Beroep

Gedurende de beroepstermijn, van donderdag 26 november 2020 tot en met woensdag 6 januari 2021, kan bij de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State beroep worden ingesteld tegen het raadsbesluit. Beroep kan worden ingesteld door: 1. Belanghebbenden die tegen het ontwerpbestemmingsplan een zienswijze hebben ingediend bij de gemeenteraad; 2. Belanghebbenden die kunnen aantonen dat zij redelijkerwijs niet in staat zijn geweest om een zienswijze in te dienen; Gedurende de termijn van ter inzagelegging kan beroep worden ingediend bij de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State. Het beroepschrift kunt u sturen naar de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 AE Den Haag.InwerkingtredingHet vaststellingsbesluit treedt in werking op donderdag 7 januari december 2021. Als binnen de beroepstermijn een verzoek om een voorlopige voorziening bij de voorzieningenrechter van de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State wordt ingediend, treedt dit besluit niet in werking voordat op dat verzoek is beslist.

 

 

 

Naar boven