Omgevingsvergunning ‘Zonnepark Markiezaat (Z-HZ-WABO-2020-0196)’

Logo Woensdrecht

Burgemeester en wethouders van Woensdrecht maken, overeenkomstig artikel 3.10 van de Wet Algemene bepalingen omgevingsrecht, bekend dat er een besluit is genomen voor de omgevingsvergunning ‘Zonnepark Markiezaat (NL.IMRO.0873.BUITxOV198xHERZx29-VG01)

 

Inhoud

De omgevingsvergunning voorziet in de realisatie van een zonnepark. De realisatie van een zonnepark is in strijd met de regels van het bestemmingsplan ‘Actualisatie bestemmingsplan Buitengebied’. Om af te wijken van het bestemmingsplan wordt gebruikt gemaakt van artikel 2.12 lid 1 onder a onder 3° van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht.

 

Inzien

Het collegebesluit met de omgevingsvergunning met bijbehorende stukken ligt vanaf 20 november 2020 ter inzage gedurende een periode van zes weken, bij de Centrale Balie van het gemeentehuis te Hoogerheide tijdens openingstijden. Na afspraak via het algemene telefoonnummer 14 0164 kan het plan ook worden ingezien buiten openingstijden. Ook is de omgevingsvergunning langs elektronische weg te raadplegen. U vindt de documenten op www.woensdrecht.nl/bestemmingsplannen. Tevens is het plan te raadplegen op de landelijke voorziening www.ruimtelijkeplannen.nl.

 

Reageren

Tegen het besluit op de omgevingsvergunning kan gedurende de genoemde termijn van terinzagelegging beroep worden ingesteld door:

- Een ieder die tijdig hun zienswijze omtrent het ontwerp –besluit omgevingsvergunning bij het college van gemeente Woensdrecht kenbaar hebben gemaakt;

- Een ieder aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten dat zij daartoe niet in staat zijn geweest;

- Een ieder die bezwaar hebben tegen wijzigingen die bij de besluit op de omgevingsvergunning zijn aangebracht.

Het beroep moet schriftelijk worden ingesteld bij de rechtbank Zeeland - West-Brabant, postbus

90110, 4800 RA Breda. Indien beroep is ingesteld kan tevens een verzoek om een voorlopige voorziening worden gedaan bij de rechtbank Zeeland - West-Brabant op het voornoemde adres. Voor zowel het indienen van een beroepsschrift als een verzoek om voorlopige voorziening is griffierecht verschuldigd.

 

Inwerkingtreding

Het besluit op de omgevingsvergunning treedt in werking daags na afloop van de beroepstermijn. Indien binnen de beroepstermijn een verzoek om een voorlopige voorziening is ingediend treedt het besluit niet in werking voordat op dat verzoek is beslist.

Hoogerheide, 20 november 2020

Naar boven