Ontwerp-omgevingsvergunning (uitgebreide procedure)

Logo Westerkwartier

 

Activiteit archeologisch monument

 

Burgemeester en wethouders van de gemeente Westerkwartier maken bekend dat de Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed een ontwerp-omgevingsvergunning archeologisch monument heeft toegestuurd voor:

 

het aanleggen van een glasvezelnetwerk op de percelen met de kadastrale aanduiding: gemeente Ezinge, sectie D, nummers 145, 286 en 596 (rijksmonumentnummer 522745) te Oostum, gemeente Westerkwartier.

 

Inzage

Het ontwerpbesluit en bijbehorende stukken liggen vanaf maandag 23 november 2020 zes weken (tot en met maandag 4 januari 2021) tijdens openingsuren ter inzage bij het Klanten Contact Centrum (KCC), locatie Zuidhorn, Hooiweg 9 te Zuidhorn.

 

Zienswijzen

Tijdens de terinzagelegging kan iedereen een schriftelijke of mondelinge zienswijze geven over dit ontwerpbesluit. Een schriftelijke zienswijze kun u sturen aan het college van burgemeester en wethouders van gemeente Westerkwartier, postbus 100, 9350 AC Leek. Voor het geven van een mondelinge zienswijze vragen wij u om minimaal een week voor het einde van de terinzagelegging een afspraak te maken. U kunt hiervoor een afspraak maken via telefoonnummer 14 0594.

Informatie

Voor nadere informatie kunt u contact opnemen met gemeente Westerkwartier via telefoonnummer 14 0594.

 

Naar boven