Ontwerp-uitwerkingsplan Torensteepolder fase 1b, Numansdorp ter inzage

Logo Hoeksche Waard

Burgemeester en wethouders van de gemeente Hoeksche Waard maken bekend dat het ontwerp-uitwerkingsplan Torensteepolder fase 1b, Numansdorp met bijbehorende stukken ter inzage wordt gelegd.

Inhoud en doel van het uitwerkingsplan

Op 11 juni 2019 is het bestemmingsplan Torensteepolder fase 1b en 1c vastgesteld. In dit bestemmingsplan is aan een (deel van) de gronden de bestemming ‘Woongebied – Uit te werken’ toegekend. Op grond van deze bestemming is nog geen sprake van een bouwtitel. Daarvoor moet deze bestemming eerst worden uitgewerkt. Voorliggend uitwerkingsplan voorziet in de uitwerking van deze bestemming voor het overige deel van Torensteepolder fase 1b en zorgt voor een bouwtitel voor de realisatie van 103 woningen.

Ter inzage

Het ontwerp-uitwerkingsplan Torensteepolder fase 1b, Numansdorp ligt met alle bijlagen met ingang van 21 november 2020 tot en met 1 januari 2021 ter inzage. U kunt de stukken bekijken op de website www.ruimtelijkeplannen.nl (onder de IMRO-code NL.IMRO.1963.UPTSPfase1bNMD20-ON01).

Indienen zienswijzen

Iedereen kan een zienswijze (bij voorkeur schriftelijk) indienen tijdens de periode dat de stukken ter inzage liggen. Het indienen van een zienswijze per e-mail is niet mogelijk.

Schriftelijke zienswijzen tegen het ontwerp-uitwerkingsplan kunt u indienen bij:

Het college van burgemeester en wethouder van de gemeente Hoeksche Waard:

Postbus 2003

3260 EA Oud-Beijerland

onder vermelding van ‘zienswijze ontwerp-uitwerkingsplan Torensteepolder fase 1b, Numansdorp’.

Vragen?

Wilt u het bestemmingsplan liever op een ander wijze inzien (in het gemeentehuis of een servicepunt), een mondelinge zienswijze indienen of heeft u andere vragen? Dan kunt u contact opnemen met Misja Maes team Omgeving, bereikbaar via telefoonnummer 14 0186.

Naar boven