Ontwerp bestemmingsplan ‘Buitengebied Haaksbergen, partiële herziening Bartelerweg 9’

Logo Haaksbergen

Burgemeester en wethouders van Haaksbergen maken op grond van artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat het college in zijn vergadering van dinsdag 20 oktober 2020 heeft besloten het ontwerp bestemmingsplan ‘Buitengebied Haaksbergen, partiële herziening Bartelerweg 9’ ter inzage te leggen.

Op 29 oktober 2020 is bekendgemaakt dat het ontwerp bestemmingsplan ‘Buitengebied Haaksbergen, partiële herziening Bartelerweg 9’ vanaf 30 oktober 2020 tot en met 10 december 2020 voor een periode van zes weken ter inzage zou liggen. Vanwege een technisch probleem was het niet mogelijk om het ontwerp bestemmingsplan ‘Buitengebied Haaksbergen, partiële herziening Bartelerweg 9’ digitaal te raadplegen. De gewijzigde ter inzage termijn van het ontwerp bestemmingsplan ‘Buitengebied Haaksbergen, partiële herziening Bartelerweg 9’ is verderop in deze publicatie opgenomen.

Het plan omvat het slopen van 1.385 m² aan landschapsontsierende bebouwing, het verplaatsen van een bestaand bijgebouw van 125 m², het bouwen van een compensatiewoning van 750 m3 met een bijgebouw van 300 m2 aan de Bartelerweg 9. Tevens wordt het perceel landschappelijk ingepast.

Het identificatienummer van het bestemmingsplan is NL.IMRO.0158.BP1179-0001.

Ter inzage

Het ontwerp bestemmingsplan ‘Buitengebied Haaksbergen, partiële herziening Bartelerweg 9’ inclusief bijbehorende bijlagen ligt met ingang van 20 november 2020 tot en met 31 december 2020 voor een periode van zes weken voor iedereen ter inzage bij de receptie van het gemeentehuis.

Het plan met de bijbehorende stukken is tevens in digitale vorm te raadplegen via onze website www.haaksbergen.nl → Bestemmingsplannen → Buitengebied → Ontwerp → Bestemmingsplan ‘Buitengebied Haaksbergen, partiële herziening Bartelerweg 9’. Hier vindt u tevens een link naar ruimtelijkeplannen.nl (landelijke voorziening)

Tijdens de terinzagetermijn kan eenieder reageren. Uw zienswijze kunt u indienen bij de gemeenteraad, Postbus 102, 7480 AC Haaksbergen. Tevens bestaat de mogelijkheid voor een mondelinge zienswijze. Hiervoor kunt u contact opnemen met de behandelend ambtenaar, Thorben Scholten, telefoonnummer (053) 573 45 67.

Haaksbergen, 19 november 2020

burgemeester en wethouders van Haaksbergen,

 

mr. drs. R.G. Welten, burgemeester

dr. R. Toet, secretaris

Naar boven