Besluit hogere grenswaarden wegverkeerslawaai - Klaproosstraat 60-62, Bergeijk

Logo Bergeijk

De burgemeester en wethouders van de gemeente Bergeijk maken bekend dat:

Zij op 31 augustus 2020 het besluit hogere grenswaarden wegverkeerslawaai hebben vastgesteld op grond van artikel 82 en volgende van de Wet Geluidhinder, in het kader van het bestemmingsplan 'Klaproosstraat 60-62'. De hogere grenswaarden zijn als volgt vastgesteld:

Als gevolg van verkeersbewegingen op de Kennedylaan:

1. Op de westgevel van het appartementengebouw, 54 dB voor alle waarneemhoogtes;

2. Op de noordgevel van het appartementengebouw, 49 dB voor alle waarneemhoogtes;

3. Op de zuidgevel van het appartementengebouw, 50 dB voor alle waarneemhoogtes.

Het besluit hogere grenswaarden ligt ter inzage van donderdag 19 november 2020 tot en met woensdag 30 december 2020. Voor het inzien van het besluit moet u een afspraak maken. Dit kan telefonisch 0497-551455 of via de receptie.

Tegen vergoeding kan een exemplaar van het besluit worden verkregen.

Beroep

Tegen het besluit kan tijdens de periode van terinzagelegging beroep bij de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag worden ingesteld. Dit houdt in dat tot en met 30 december 2020 beroep kan worden ingesteld. Van deze mogelijkheid kunnen gebruikmaken:

  • 1.

    een belanghebbende die tijdig een zienswijze naar voren heeft gebracht;

  • 2.

    een belanghebbende aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten dat hij of zij geen zienswijze naar voren heeft gebracht;

Een beroep moet worden ondertekend en tenminste bevatten: naam en adres van de indiener, dagtekening, omschrijving van het besluit waartegen het beroep zich richt, alsmede de gronden van het beroep.

Tevens kan de indiener van een beroep vanaf donderdag 19 november 2020 gedurende 6 weken bij de voorzitter van de Afdeling bestuursrecht van de Raad van State een verzoek om voorlopige voorziening indienen. Voor zowel het indienen van een beroepsschrift als een verzoek om voorlopige voorziening is griffierecht verschuldigd.

Het besluit tot vaststelling van het bestemmingsplan treedt in werking daags na afloop van genoemde beroepstermijn. Indien binnen de beroepstermijn door de indiener van een beroepschrift een verzoek om voorlopige voorziening als hierboven genoemd is ingediend, treedt het besluit niet in werking voordat op dat verzoek is beslist.

Bergeijk,

Burgemeester en wethouders van Bergeijk

H.A.J. Loos

Secretaris

A. Callewaert-de Groot

Burgemeester

Naar boven