Omgevingsvergunning JOP Groene Zoom / Heiligerbergerweg verleend

Logo Leusden

Burgemeester en wethouders van gemeente Leusden maakt bekend dat zij de omgevingsvergunning JOP Groene Zoom / Heiligerbergerweg met afwijking ex artikel 2.12 lid 1 sub a onder 3 van de Wabo heeft verleend.

De vergunning wordt verleend voor het plaatsen van een zeecontainer met bijbehorende voorzienignen op de hoek van de Groene Zoon / Heiligerbergerweg. Hiermee ontstaat een jongerenontmoetingsplek.

Op grond van artikel 8:1 van de Algemene wet bestuursrecht kunnen belanghebbenden tegen deze beschikking beroep instellen. Een beroepschrift kan vanaf één dag na publicatie gedurende zes weken worden gericht aan de Rechtbank Midden Nederland,Afdeling bestuursrecht, Postbus 16005, 3500 DA Utrecht

Het beroepschrift moet worden ondertekend en bevat tenminste de naam en adres van de indiener, de dagtekening, een omschrijving van de beschikking waartegen het beroep is gericht en de gronden van het beroep.

Tevens kunt u op grond van artikel 8:81 Awb, als onverwijlde spoed dat vereist, een voorlopige voorziening aanvragen bij de Voorzieningenrechter van de Rechtbank Midden Nerland, Afdeling bestuursrecht, Postbus 16005, 3500 DA Utrecht. Voor een dergelijk beroepschrift/verzoek bent u griffierecht verschuldigd.

De beschikking ligt met bijbehorende stukken van20 november tot en met 31 december 2020ter inzage.U kunt de stukken op afspraak inzien in het gemeentehuis. Op verzoek kunnen stukken die openbaar zijn per mail worden toegezonden. Daarvoor kunt u een mail sturen naar: wabo-loket@leusden.nl . Ook zijn de stukken te zien via www.ruimtelijkeplannen.nl (identificatienummer van het plan is NL.IMRO.0327.255-0401).

Naar boven