Gemeente Alkmaar - ontwerpbeschikking uitgebreide voorbereidingsprocedure - realiseren van een kinderdagverblijf in een gedeelte van de stolp (bestaande schuur) - Blokkerweg 12, Zuidschermer

Logo Alkmaar

WET ALGEMENE BEPALINGEN OMGEVINGSRECHT

1846LC12

Uitgebreide voorbereidingsprocedure: kennisgeving ontwerpbeschikking

Burgemeester en wethouders van Alkmaar maken in het kader van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht overeenkomstig afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht bekend dat zij voornemens zijn vergunning te verlenen voor:

Blokkerweg 12 Zuidschermer: voor het realiseren van een kinderdagverblijf in een gedeelte van de stolp (bestaande schuur).

Datum einde zienswijzentermijn: 30 december 2020.

Zienswijzen

Bovengenoemd ontwerpbesluit en de bijbehorende stukken liggen met ingang van morgen gedurende zes weken ter inzage. Vanwege de coronamaatregelen wordt gevraagd een bezoek aan het Stadskantoor zoveel mogelijk te vermijden. Voor het bekijken van de stukken vragen wij u dan ook gebruik te maken van onze website www.alkmaar.nl (zoekbalk: ‘ontwerp omgevingsvergunning’). Als u de stukken toch wilt komen bekijken op het Stadskantoor, dan zoeken wij in overleg met u naar een passende oplossing. Neemt u in dat geval contact op via 14 072.

Een ieder kan gedurende deze termijn mondeling of schriftelijk eventuele zienswijzen over het ontwerpbesluit naar voren brengen bij het college van burgemeester en wethouders, Postbus 53, 1800 BC Alkmaar. Eventuele zienswijzen dienen uiterlijk op de hierboven genoemde datum einde zienswijzentermijn te zijn ingediend.

 

Naar boven