[Kennisgeving & inzage voorontwerp bestemmingsplan ‘Bergstaete’]

Logo Waalre

Burgemeester en wethouders van Waalre maken op grond van de Inspraakverordening en artikel 1.3.1 Bro bekend dat het volgende bestemmingsplan in voorbereiding is:

Bestemmingsplan ‘Bergstaete’ te Waalre (identificatienummer NL.IMRO.0866.BP00201)

Het bestemmingsplan voorziet in de bouw van 7 appartementen aan de Bergstraat 23 met daarbij de mogelijkheid om op de begane grond ook maatschappelijke dienstverlening mogelijk te maken. Het plan sluit aan op het reeds in aanbouw zijnde Willibrordushof.

Inmiddels is het voorontwerp bestemmingsplan gereed. Deze ligt vanaf 19-11-2020 tot en met 16-12-2020 ter inzage bij de receptie van het gemeentehuis. Daar kunt u (op afspraak) ook een mondelinge toelichting op het plan krijgen. Tevens is het bestemmingsplan tijdens de hierboven genoemde termijn te raadplegen via www.waalre.nl/bestemmingsplannen en via de landelijke website: www.ruimtelijkeplannen.nl. U kunt daar zoeken op bestemmingsplannen of planID (identificatienummer NL.IMRO.0866.BP00201).

NB in verband met de maatregelen vanwege het Coronavirus, is het gemeentehuis beperkt en enkel op afspraak geopend. Voor de actuele openingstijden verzoeken wij u de website van de gemeente te raadplegen, www.waalre.nl .

Een ieder kan, gedurende de hierboven genoemde termijn van vier weken, schriftelijk zijn of haar mening over het voorontwerp bestemmingsplan kenbaar maken aan het college van burgemeester en wethouders, postbus 10.000, 5580 GA Waalre. Reacties kunnen niet per e-mail worden ingediend. Contactpersoon voor dit plan is dhr. B. Daamen van de afdeling Leefomgeving.

De resultaten van de inspraakprocedure en de standpunten daarover van het gemeentebestuur worden in het ontwerpbestemmingsplan opgenomen en verwerkt.

 

Waalre, 18-11-2020

Naar boven