Gemeente Beesel - Terinzagelegging verleende omgevingsvergunning voor de realisatie van een zonneweide aan de Beekweg ongenummerd te Reuver

Logo Beesel

Het college van burgemeester en wethouders maken bekend dat met ingang van donderdag 19 november 2020 in het gemeentehuis van Beesel gedurende 6 weken (tot en met woensdag 30 december 2020), voor een ieder ter inzage ligt de verleende omgevingsvergunning met de bijbehorende stukken voor de realisatie van een zonneweide aan de Beekweg ongenummerd te Reuver, kadastraal bekend gemeente Beesel, sectie K, nummer 3022 (nabij Bergerhofweg en A73).

De omgevingsvergunning met bijbehorende stukken is te raadplegen via de website www.ruimtelijkeplannen.nl onder het identificatienummer: NL.IMRO.0889.OVBeekweg-VG01 en via www.beesel.nl onder Inwoners > Bouwen > Bestemmingsplannen, overzicht > Vastgesteld.

Er zijn geen zienswijzen ontvangen op de ontwerp-omgevingsvergunning. Tijdens de inzagetermijn kan hierdoor beroep worden ingesteld door belanghebbenden die kunnen aantonen dat zij niet in de gelegenheid zijn geweest om zienswijzen in te dienen. Belanghebbenden die bezwaar hebben tegen de in het definitieve besluit aangebrachte wijzigingen ten opzichte van de ontwerp-omgevingsvergunning, kunnen daartegen eveneens tijdens de inzagetermijn beroep instellen.

Een beroepschrift dient binnen 6 weken te worden ingediend bij de Rechtbank Limburg, Postbus 950, 6040 AZ Roermond. Een beroep schorst de werking van een besluit niet. Daarvoor dient u een verzoek om een voorlopige voorziening te richten tot de voorzieningenrechter van de Rechtbank Limburg, sector Bestuursrecht, Postbus 950, 6040 AZ Roermond.

Naar boven