Kennisgeving ontwerpbesluit aanvraag omgevingsvergunning Derde Tochtweg 10 Moordrecht

Logo Zuidplas

Burgemeester en wethouders van de gemeente Zuidplas maken bekend dat zij voornemens zijn om, in het kader van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht, een omgevingsvergunning te weigeren voor de bouw van een schuur op het perceel Derde Tochtweg 10 te Moordrecht.

De aanvraag, de ontwerpbeschikking, de ontwerpweigering verklaring van geen bedenkingen en de overige bijbehorende stukken liggen met ingang van donderdag 19 november 2020 gedurende zes weken ter inzage leggen in het Klantcontactcentrum van de gemeente Zuidplas, Raadhuisplein 2 te Nieuwerkerk aan den IJssel. Op de website van de gemeente Zuidplas is het ontwerpbesluit tevens als pdf-bestand te zien (www.zuidplas.nl).

 

Zienswijzen

Gedurende de inzagetermijn kan een ieder schriftelijk of mondeling zienswijzen naar voren brengen. Deze zienswijze(n) dienen bij voorkeur schriftelijk te worden ingediend. Uw schriftelijke zienswijze(n) tegen de ontwerp-weigering van de omgevingsvergunning kunt u richten aan: Het college van burgemeester en wethouders van Zuidplas, Postbus 100, 2910 AC Nieuwerkerk aan den IJssel. Voor het indienen van mondelinge zienswijze(n) dient tijdig, bij voorkeur uiterlijk een week voor het einde van de termijn van terinzagelegging, een telefonische afspraak te worden gemaakt. Wij maken u erop attent dat slechts beroep tegen de uiteindelijke beschikking kan worden ingediend als ook een zienswijze is ingebracht tegen de ontwerpbeschikking en men belanghebbende is.

 

Informatie

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de heer N. Hidding, telefoonnummer 0180 - 330 300, e-mailadres: nick.hidding@zuidplas.nl.

 

Naar boven