Ontwerpbestemmingsplan Boerlestraat 15 en 15a Wijhe ter inzage

Logo Olst-Wijhe

Voor de locatie Boerlestraat 15 en 15a te Wijhe legt het college van burgemeester en wethouders een ontwerpbestemmingsplan ter inzage. Het bestemmingsplan wijzigt de agrarische bedrijfsbestemming naar woonbestemmingen. De aanwezige bedrijfsbebouwing wordt gesloopt, de kuilsilo’s en erfverhardingen worden verwijderd en ter compensatie worden twee nieuwe woningbouwkavels gerealiseerd. Verder wordt er bij deze herziening van het bestemmingsplan mogelijk gemaakt om de boerderij Boerlestraat 15 intern te verbouwen tot twee woningen en om de bedrijfswoning Boerlestraat 15a te gebruiken als burgerwoning.

Het plan (identificatienummer NL.IMRO.1773.BP2020001065-0201) en de bijbehorende stukken liggen ter inzage van 19 november t/m 30 december 2020. U vindt het plan op www.ruimtelijkeplannen.nl en bij ons klantcontactcentrum in Wijhe (Raadhuisplein 1). In Wijhe kunt u het plan enkel op afspraak inzien.

U kunt binnen de genoemde termijn mondeling of schriftelijk een zienswijze geven op het plan. Stuur uw schriftelijke reactie naar de gemeenteraad. Vermeld op welk plan en op welke onderdelen uw zienswijze betrekking heeft. Voor meer informatie of voor het indienen van een mondelinge zienswijze kunt u terecht bij het team Leefomgeving, via telefoonnummer 14 0570.

Naar boven