Omgevingsvergunning fase 1 wijzigen en een vergunning, fase 2 voor het bouwen van het bouwen van 60 woningen op de adressen De IJzeren Pot 38 t/m 50 (even en 47 t/m 53 (oneven), De Roskam 25 t/m 55 (oneven) en 24 t/m 50 (even), Sportveldstraat 104a, De Valk 1 t/m 35 (oneven) te Beusichem.

Logo Buren

Burgemeester en wethouders van de gemeente Buren maken bekend dat zij de vergunning fase 1 willen wijzigen en een vergunning, fase 2 willen geven voor het bouwen van 60 woningen fase 2 op de adressen; De IJzeren Pot 38 t/m 50 (even) en 47 t/m 53 (oneven), De Roskam 25 t/m 55 (oneven) en 24 t/m 50 (even), Sportveldstraat 104a, De Valk 1 t/m 35 (oneven) te Beusichem.

De vergunning wordt gegeven voor:

  • 1.

    Bouwen - Art. 2.1 lid 1a Wabo

  • 2.

    Handelen in strijd met regels RO - Art. 2.1 lid 1c Wabo

Bent u het niet eens met onze beslissing? Dan kunt u aan de rechter vragen om een oordeel te geven over de beslissing. U gaat dan in beroep. Dat kan met een brief of via internet.

Wilt u in beroep gaan?

Wilt u in beroep gaan tegen onze beslissing? Stuur dan een brief naar de rechter.

In de brief schrijft u waarom u het niet eens bent met de beslissing van de gemeente Buren.

Stuur de brief binnen 6 weken naar de rechter. Deze 6 weken beginnen een dag nadat wij deze brief hebben verstuurd. Stuurt u de brief niet op tijd? Dan behandelt de rechtbank Gelderland uw brief niet.

Zet in de brief in ieder geval het volgende:

- Uw naam en adres;

- De datum;

- De beslissing waarmee u het niet eens bent;

- Waarom u het niet met de beslissing eens bent;

- Uw handtekening.

Stuur een kopie mee van de beslissing waar u het niet mee eens bent. Stuur de brief met de kopie naar: Rechtbank Gelderland, Team Bestuursrecht, Postbus 9030, 6800 EM Arnhem

Wilt u in beroep gaan via internet?

Wilt u liever via internet in beroep gaan? Ga dan naar bij rechtbank:

https://formulieren.rechtspraak.nl/formulier/BeroepschriftRb_031_1.aspx

Vul daar het formulier in. Doe dit ook binnen 6 weken. Deze 6 weken beginnen op de dag dat wij de beslissing bekendmaakten.

Wilt u dat wij onze beslissing nog niet uitvoeren?

Normaal voeren wij onze beslissing gewoon uit terwijl u in beroep gaat. Wilt u dat niet? Bijvoorbeeld omdat onze beslissing nu al ernstige gevolgen heeft? Dan kunt u aan de rechter vragen om de beslissing voorlopig uit te stellen. Dat heet een voorlopige voorziening.

U doet dat zo:

Schrijf eerst de brief waarin u in beroep gaat. Maak hiervan een kopie. Gaat u via internet in beroep? Maak dan een print van het online formulier.

Schrijf daarna een brief waarin u vraagt om uitstel van de beslissing. U vraagt in deze brief dus om een voorlopige voorziening. Leg ook uit waarom u vindt dat wij de beslissing moeten uitstellen.

Stuur de brief waarin u vraagt om een voorlopige voorziening samen met de kopie of de print van het beroep naar: Rechtbank Gelderland, Team Bestuursrecht, Postbus 9030, 6800 EM Arnhem.

U betaalt kosten

Let op! U betaalt kosten (griffierrecht) als u bij de rechter in beroep gaat. Hoeveel u betaalt, hangt af van uw situatie. Op www.rechtspraak.nl leest u hier meer over.

Maurik, 17 november 2020

Naar boven