Ontwerpbestemmingsplan Zwaanshoek Gerbrant Meussweg, ontwerpbesluit omgevingsvergunning bouw 17 woningen

Logo Haarlemmermeer

Burgemeester en wethouders van Haarlemmermeer maken bekend dat:

a. het ontwerpbestemmingsplan Zwaanshoek Gerbrant Meussweg met planidentificatie NL.IMRO.0394.BPGzwhgmeussweg-B001 en

b. het ontwerpbesluit omgevingsvergunning (uitgebreide voorbereidingsprocedure) voor de bouw van 17 woningen aan de Gerbrant Meussweg te Zwaanshoek, zaaknummer 9116632 - OLO-4579503 ter inzage worden gelegd.

De voorbereiding en bekendmaking van deze besluiten vindt gecoördineerd plaats zoals bedoeld in paragraaf 3.6.1 van de Wet ruimtelijke ordening.

Het ontwerpbestemmingsplan 

Het plangebied van dit bestemmingsplan ligt ten zuidwesten van de Bennebroekerweg en globaal tussen de Hillegommerdijk en de Spieringweg te Zwaanshoek. Het bestemmingsplan maakt 17 woningen mogelijk.

Het ontwerpbesluit omgevingsvergunning

Op 5 augustus 2019 is een aanvraag omgevingsvergunning ingediend voor de bouw van 17 woningen aan de Gerbrant Meussweg 50 t/m 82 (even) te Zwaanshoek.

 

Inzien

Het ontwerpbestemmingsplan en het ontwerpbesluit omgevingsvergunning, beide met de bijbehorende stukken, kunt u raadplegen op de website www.ruimtelijkeplannen.nl ; het ontwerpbestemmingsplan is ook beschikbaar via de website van de gemeente www.haarlemmermeer.nl/ro

De stukken van de aanvraag omgevingsvergunning met het ontwerpbesluit kunt u ook raadplegen op de website van de Omgevingsdienst: www.loket.odnzkg.nl

De stukken liggen ook ter inzage in het raadhuis in Hoofddorp, Raadhuisplein 1. Op afspraak zijn de stukken op werkdagen in te zien van 9-17 uur. Een afspraak hiervoor maakt u via 0900–1852.

Het is niet uit te sluiten dat wegens maatregelen in verband met het coronavirus nadere beperkingen worden gesteld aan het inzien van de stukken op het raadhuis.

De terinzageligging begint op 17 november 2020 en duurt zes weken.

Zienswijzen

Gedurende de termijn van de inzage kan iedereen een zienswijze over het ontwerpbestemmingsplan en/of het ontwerpbesluit omgevingsvergunning mondeling als schriftelijk naar voren brengen.

Over het ontwerpbestemmingsplan:

Schriftelijk kan er een zienswijze worden ingediend over het ontwerpbestemmingsplan door een brief te schrijven aan de gemeenteraad van Haarlemmermeer, postbus 250, 2130 AG Hoofddorp.

Mondeling kan dit in het raadhuis in Hoofddorp (zie hiervoor).

Digitaal kan dit met gebruikmaking van DigiD door een formulier in te vullen dat u vindt via de website van de gemeente Haarlemmermeer www.haarlemmermeer.nl/ro.

Over de ontwerpvergunning:

Voor zienswijzen tegen het ontwerpbesluit omgevingsvergunning moet u de brief richten aan burgemeester en wethouders van Haarlemmermeer, postbus 250, 2130 AG Hoofddorp.

Wij verzoeken u om bij uw zienswijze zo duidelijk mogelijk aan te geven over welke ontwerpbesluiten u een zienswijze naar voren brengt (bestemmingsplan en/of omgevingsvergunning).

 

Naar boven