Besluit van de Secretaris-Generaal van het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport van 10 november 2020, kenmerk 1776285-213699-OBP, houdende het verlenen van ondermandaat en ondervolmacht aan de programmadirecteur van het programma Maatschappelijke Diensttijd, alsmede het regelen van de vervanging van de programmadirecteur bij diens afwezigheid

De Secretaris-Generaal van het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport,

Gelet op de artikelen 16a van de Mandaatregeling VWS, artikel 17 van de Volmachtregeling VWS en artikel 10 van de Volmachtregeling personele aangelegenheden VWS 2019;

Besluit:

Artikel 1

Voor de duur van het programma Maatschappelijke Diensttijd heeft mr. J.H. de Jager, programmadirecteur Maatschappelijke Diensttijd, de bevoegdheid om in naam van de Minister van Volksgezondheid, Welzijn en Sport besluiten te nemen en privaatrechtelijke rechtshandelingen te verrichten, voor zover deze betrekking hebben op het werkterrein van het programma.

Artikel 2

Voor de duur van het programma Maatschappelijke Diensttijd worden, bij afwezigheid of verhindering van de programmadirecteur, de bevoegdheden genoemd in artikel 1, uitgeoefend door drs. M.C. Siebelt, procesmanager van het programma Maatschappelijke Diensttijd.

Artikel 3

Het besluit van de Secretaris-Generaal van Volksgezondheid, Welzijn en Sport van 2 februari 2018, houdende het verlenen van ondermandaat en ondervolmacht aan de kwartiermaker programma Maatschappelijke Diensttijd, wordt ingetrokken.

Artikel 4

Dit besluit treedt in werking met ingang van de dag na de datum van uitgifte van de Staatscourant waarin het wordt geplaatst en werkt ten aanzien van artikel 1 terug tot en met 1 augustus 2019 en ten aanzien van artikel 2 terug tot en met 1 november 2020.

Dit besluit zal in de Staatscourant worden geplaatst.

De Minister van Volksgezondheid, Welzijn en Sport, namens deze, de Secretaris-Generaal, E. Gerritsen

Naar boven