Onherroepelijk wijzigingsplan “Buitengebied, wijziging Gommelsestraat ongenummerd, Biezenmortel”

Logo Haaren

Burgemeester en wethouders van Haaren maken bekend dat het wijzigingsplan “Buitengebied, wijziging Gommelsestraat ongenummerd, Biezenmortel” onherroepelijk is geworden.

Dit wijzigingsplan werd op 15 september 2020 ongewijzigd vastgesteld en is op 4 november 2020 onherroepelijk geworden.

Het wijzigingsplan voorziet in de wijziging van de geldende agrarische gebiedsbestemming in een woonbestemming en wel zodanig dat ter plaatse een ruimte-voor-ruimtewoning kan worden gerealiseerd. In het ter plaatse geldende bestemmingsplan “Buitengebied, herziening Gommelsestraat 3, Biezenmortel” is voor de realisatie van deze woning reeds een wijzigingsbevoegdheid opgenomen.

Wijzigingsplan inzien

U kunt dit wijzigingsplan inzien bij de balie van de Gemeentewinkel tijdens de openingsuren van het gemeentehuis. U dient hiervoor wel een afspraak te maken. Hiervoor kunt u bellen naar (0411) 62 72 82. Het plan is ook te raadplegen op www.ruimtelijkeplannen.nl en onze website www.haaren.nl.

Hier klikt u onder het kopje “Verhuizen en (ver)bouwen” op “Bestemmingsplannen” en zo komt u bij het wijzigingsplan. Indien u het plan raadpleegt via www.ruimtelijkeplannen.nl, kunt u zowel op het adres zoeken als op het planidentificatienummer. Het planidentificatienummer voor dit plan is NL.IMRO.0788.WP20BGGommelstrong-VA01.

Haaren, 13 november 2020

Burgemeester en wethouders van Haaren

Naar boven