Provincie Groningen - verlening omgevingsvergunning - EEW Energy from Waste Delfzijl B.V. - uitbreiding met een slibverbrandingsinstallatie (4e lijn) -Oosterhorn 38, Farmsum, gemeente Delfzijl

Logo Groningen

Gedeputeerde Staten van Groningen maken bekend dat zij op 27 oktober 2020 aan EEW Energy from Waste Delfzijl B.V een omgevingsvergunning hebben verleend voor een uitbreiding met een slibverbrandingsinstallatie (4e lijn) voor de locatie Oosterhorn 38, Farmsum, gemeente Delfzijl.

Terinzagelegging

De beschikking en der daarbij behorende stukken liggen tot en met 28 december 2020 op werkdagen ter inzage in het gemeentehuis van Delfzijl en in het provinciehuis te Groningen. Hiervoor dient u zich te melden bij de balie, ingang Sint Jansstraat 4 te Groningen. De omgevingsvergunning kan ook worden ingezien op https://www.provinciegroningen.nl/actueel/bekendmakingen/

Beroep

Beroep moet binnen 6 weken na de datum van terinzagelegging van het besluit worden ingesteld bij de rechtbank Noord-Nederland, locatie Groningen, afdeling Bestuursrecht, Postbus 150, 9700 AD Groningen. Het beroep kan worden ingesteld door belanghebbenden, die tijdig hun zienswijze over het ontwerpbesluit naar voren hebben gebracht of door belanghebbenden die redelijkerwijs niet kan worden verweten geen zienswijzen te hebben ingebracht. Voor het instellen van beroep zijn griffierechten verschuldigd.

Als beroep is ingesteld tegen dit besluit kan, als onverwijlde spoed dat vereist, ook om een voorlopige voorziening worden gevraagd. Het verzoek moet worden gedaan bij de voorzieningenrechter van de Rechtbank Noord-Nederland. Ook hiervoor zijn griffierechten verschuldigd.

Inwerkingtreding

De omgevingsvergunning treedt in werking op de dag na afloop beroepstermijn, tenzij voor deze datum een verzoek tot het treffen van een voorlopige voorziening is ingediend. In dat geval treedt de omgevingsvergunning pas in werking nadat op dit verzoek is beslist.

Informatie

Voor nadere informatie kan contact opgenomen worden met de provincie Groningen, Sint Jansstraat 4, Groningen, telefoon 050 - 316 49 11.

 

Naar boven