Verleende omgevingsvergunning Oliviersweg 9 Oisterwijk, het realiseren van een nieuw gebouw voor huisvesting van arbeidsmigranten

Logo Oisterwijk

Oliviersweg 9 Oisterwijk, het realiseren van een nieuw gebouw voor huisvesting van arbeidsmigranten. Dossiernummer 2019-0359, verzonden aan aanvrager op 26-10-2020 (Activiteit; Strijdig gebruik bestemmingsplan).

 

Ter inzage

 

De aanvraag en de verleende omgevingsvergunning liggen vanaf 30 oktober 2020 6 weken ter inzage. U kunt deze inzien bij de Centrale Publieksbalie op het gemeentekantoor van Oisterwijk, De Lind 44 in Oisterwijk. U kunt hiervoor terecht op maandag, dinsdag en woensdag van 8.30 uur tot 17.00 uur, op donderdag van 8.30 uur tot 19.00 uur en op vrijdag van 8.30 tot 13.00 uur.

 

Let op: wilt u een aanvraag voor een omgevingsvergunning inzien? Dan heeft u een afspraak nodig. Dit doet u door te bellen met (013) 529 13 11.

 

Beroep

 

Als belanghebbende kunt u, nadat een besluit bekend is gemaakt, daartegen een beroepschrift indienen. Het beroepschrift stuurt u binnen 6 weken na de dag dat het besluit ter inzage is gelegd, naar de Rechtbank Zeeland-West Brabant, sector Bestuursrecht, postbus 90006, 4800 PA in Breda. U kunt geen beroep instellen als u redelijkerwijs kan worden verweten dat u geen zienswijze tegen het ontwerpbesluit naar voren heeft gebracht. Het besluit treedt pas in werking nadat de termijn voor het indienen van beroep is verstreken. Wilt u dit voorkomen dan moet u een verzoek om voorlopige voorziening indienen.

 

Eisen beroep

 

Een beroepschrift moet ondertekend worden en tenminste bevatten:

  • naam en adres van de indiener

  • de dagtekening

  • een omschrijving van het besluit waartegen het beroep zich richt

  • de redenen van het beroep

 

Voorlopige voorziening

 

Als u beroep heeft ingesteld kunt u tegelijkertijd een verzoek om voorlopige voorziening indienen. Dit kan alleen als er sprake is van een spoedeisende zaak. Een dergelijk verzoek kunt u richten aan de Voorzieningenrechter van de Rechtbank Zeeland- West Brabant, sector Bestuursrecht, postbus 90006, 4800 PA in Breda. Aan het indienen van een verzoek om voorlopige voorziening zijn kosten verbonden.

Naar boven