Ontwerpuitwerkingsplan Heerenveen De Treffe, Skoatterwâld

Logo Heerenveen

Burgemeester en wethouders van Heerenveen maken bekend dat met ingang van vrijdag 13 november 2020, gedurende 6 weken, voor iedereen ter inzage ligt het ontwerpuitwerkingsplan Heerenveen De Treffe, Skoatterwâld, met bijbehorende stukken.

Ontwerp-uitwerkingsplan

Het ontwerpuitwerkingsplan heeft globaal betrekking op gronden gelegen ten zuiden van Het Meer, ten oosten van de Yme Kuiperweg, ten westen van de Henriëtte Roland Holstweg en ten noorden van multifunctionele accommodatie De Spil te Heerenveen. Hier mogen 61 woningen worden gebouwd. In het gebied worden in ruime mate water en groen gerealiseerd.

Inzage

Het ontwerpuitwerkingsplan en de bijbehorende stukken kunnen worden ingezien op de website www.ruimtelijkeplannen.nl. Op deze website selecteert u het tabblad “Bestemmingsplannen”, waarna u de mogelijkheid heeft het ontwerp-uitwerkingsplan en de bijbehorende stukken op te roepen door het invullen van de locatie, de naam of het planid-nummer (NL.IMRO.0074.UWHveenSkwTreffe-OW01) van het ontwerpuitwerkingsplan.

Het ontwerpuitwerkingsplan en de bijbehorende stukken kunnen tevens, tijdens openingsuren, worden ingezien bij de receptie van het gemeentehuis, Crackstraat 2 te Heerenveen. In verband met het coronavirus is een bezoek aan het gemeentehuis alleen op afspraak mogelijk. Hiertoe kan telefonisch via 14 0513 een afspraak worden gemaakt.

Zienswijzen

Gedurende de termijn van ter inzage ligging kan iedereen zowel schriftelijk, digitaal, als mondeling zienswijzen indienen op het ontwerpuitwerkingsplan.

Schriftelijk

Schriftelijke zienswijzen moeten worden gericht aan burgemeester en wethouders van Heerenveen, Postbus 15.000, 8440 GA HEERENVEEN.

Een zienswijze dient de volgende informatie te bevatten: naam/handtekening en adres van de indiener, datum en redenen van de zienswijze.

Digitaal

Zienswijzen kunnen digitaal worden ingediend door op www.heerenveen.nl, in het zoekscherm “ter inzage” te tikken en vervolgens de link “zienswijze” aan te klikken.

Mondeling

Om mondelinge zienswijzen in te dienen kan tijdens kantooruren contact worden opgenomen met Gerrit Haanstra, telefoon 14 0513.

Naar boven