Gemeente Midden-Delfland - omgevingsvergunning - verbouwen van kantoorpand Huize Barendrecht naar een tandartsenpraktijk - ’s-Herenstraat 15, Maasland

Logo Midden-Delfland

Burgemeester en wethouders van de gemeente Midden-Delfland maken bekend dat de volgende omgevingsvergunning is afgegeven:

- Het verbouwen van kantoorpand “Huize Barendrecht” naar een tandartsenpraktijk aan de ’s-Herenstraat 15, 3155 SH Maasland (05-11-2020) (Z-HZ_WABO-2020-0217).

Het besluit omgevingsvergunning ligt ter inzage

Vanaf 13 november 2020 ligt het besluit ter inzage voor de periode van zes weken bij het Klant Contact Centrum in het gemeentehuis, Anna van Raesfeltstraat 37 in Schipluiden.

U kunt dit plan ook online inzien via www.middendelfland.nl/stukken-ter-inzage/

Indienen zienswijzen

Belanghebbenden kunnen, gedurende de termijn van ter inzage ligging, zienswijzen ten aanzien van het ontwerpbesluit kenbaar maken. Dit kan zowel schriftelijk als mondeling. De schriftelijke zienswijzen kunt u richten aan het college van burgemeester en wethouders van Midden-Delfland, Postbus 1, 2636 ZG Schipluiden.

U kunt ook digitaal een zienswijze indienen, Maak daarbij gebruik van het zienswijzenformulier. Dit formulier is te vinden op de gemeentelijke website www.middendelfland.nl/zienswijze/. Daarvoor moet u wel beschikken over een elektronische handtekening (DigiD). Kijk op de website www.digid.nl voor de precieze voorwaarden. Wilt u als bedrijf een zienswijze indienen, dan moet u beschikken over eHerkenning.

 

Naar boven