Ontwerp Exploitatieplan Limmen-Zandzoom, 6e herziening

Logo Castricum

Burgemeester en wethouders van Castricum maken bekend dat het ontwerp Exploitatieplan Limmen-Zandzoom, 6e herziening voor zes weken ter inzage ligt.

Inhoud exploitatieplan

De zesde herziening heeft betrekking op een nieuw woongebied centraal in het gebied Limmen-Zandzoom. Globaal gezien wordt het plangebied begrensd door de Visweg in het noorden, agrarische gronden in het oosten en zuiden en de woonpercelen aan de Hogeweg in het westen. Het plan omvat 29 woningen. Met het exploitatieplan wordt een goede ruimtelijke kwaliteit, een juiste uitvoering van werken en werkzaamheden en een eerlijke verdeling van kosten en baten nagestreefd. Het exploitatieplan is voor bovengenoemde ontwikkeling uitgewerkt.

Waar en wanneer kunt u stukken inzien?

Het ontwerp exploitatieplan, 6e herziening ligt vanaf donderdag 19 november 2020 tot en met 31 december 2020 ter inzage in het gemeentehuis van Castricum. Tevens is het plan te raadplegen op www.ruimtelijkeplannen.nl onder plan-identificatienummer: NL.IMRO.0383.BPL10zandzoom-OE06.

LET OP: in verband met het Corona virus is het gemeentehuis beperkt open. Wij verzoeken u dan ook eerst telefonisch contact (14 0251) op te nemen indien u de stukken fysiek wilt bekijken.

Hoe kunt u reageren?

Gedurende de inzagetermijn kan een ieder mondeling of schriftelijk een zienswijze naar voren brengen bij burgemeester en wethouders (Postbus 1301, 1900 BH Castricum), onder vermelding en ‘zienswijze op het ontwerp exploitatieplan Limmer-Zandzoom, 6e herziening’

Meer informatie

Voor het indienen van mondelinge zienswijze (op afspraak) en meer informatie kunt u contact opnemen met dhr. W. Voerman, tel. 14 0251

Castricum, 18 november 2020

Naar boven