Gemeente Amsterdam - ontwerpbestemmingsplan Museumkwartier en Valeriusbuurt 1e herziening - Amsterdam

Logo Amsterdam

Burgemeester en wethouders van Amsterdam maken ingevolge artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening, het volgende bekend.

Burgemeester en wethouders hebben bij besluit van 28 januari 2020 het ontwerpbestemmingsplan Museumkwartier en Valeriusbuurt 1e herziening vrijgegeven voor terinzagelegging.

Bestemmingsplan

Het plangebied van het ontwerpbestemmingsplan Museumkwartier en Valeriusbuurt 1e herziening wordt begrensd door de De Lairessestraat, de Emmastraat en de Jan van Goyenkade. Met het ontwerpbestemmingsplan Museumkwartier en Valeriusbuurt 1e herziening wordt het vigerend juridisch planologisch kader ter plaatse aangepast.

Terinzagelegging

Het ontwerpbestemmingsplan Museumkwartier en Valeriusbuurt 1e herziening ligt met de daarbij behorende stukken met ingang van 6 februari 2020 gedurende een termijn van zes weken ter inzage op het volgende adres: Stadsdeelkantoor van stadsdeel Zuid, President Kennedylaan 923, 1079 MZ Amsterdam. Bel voor openingstijden 14 020 of kijk op www.amsterdam.nl/adressengids/stadsloketten/stadsloket-zuid/.

Het ontwerpbestemmingsplan Museumkwartier en Valeriusbuurt 1e herziening met de daarop betrekking hebbende stukken is digitaal raadpleegbaar via www.ruimtelijkeplannen.nl. Het planidentificatienummer (ID) is NL.IMRO.0363.K1804BPSTD-OW01

Zienswijzen

Gedurende bovengenoemde termijn van terinzagelegging kan een ieder zijn zienswijze over het ontwerpbestemmingsplan naar voren brengen bij de gemeenteraad van Amsterdam. Schriftelijke zienswijzen kunnen worden ingebracht bij de gemeenteraad van Amsterdam. Per adres: de directeur van Ruimte & Duurzaamheid, Postbus 2758, 1000 CT Amsterdam, t.a.v. team Zuid-West, dhr. R. Dijkhof. Voor het indienen van mondelinge zienswijzen kan contact worden opgenomen met Ruimte & Duurzaamheid, team Zuid/West, telefoonnummer 020 25 21308.

Uw gegevens worden in overeenstemming met de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) verwerkt. Op deze verwerking van persoonsgegevens is een privacyreglement van toepassing. Dit reglement kunt u raadplegen op de website van de gemeente Amsterdam.

 

Amsterdam, 5 februari 2020

Burgemeester en wethouders

P.J.L.M. Teesink

gemeentesecretaris

F. Halsema

burgemeester

Naar boven