Bekendmaking omgevingsvergunning uitgebreide procedure Zonnepark Veendijk te Bellingwolde

Logo Westerwolde

Burgemeester en wethouders van Westerwolde maken bekend dat zij met toepassing van een afwijking als bedoeld in artikel 2.12 lid 1 sub a onder 3o Wabo een omgevingsvergunning hebben verleend voor het realiseren van een zonnepark (met daarbij behorende landschappelijke inpassing, voorzieningen en technische installaties) aan de Veendijk in Bellingwolde.

De vergunning is gewijzigd ten opzichte van het ontwerpbesluit.

Terinzagelegging

De verleende vergunning en bijbehorende stukken liggen met ingang van 12 november 2020 tot het einde van de beroepstermijn ter inzage in het gemeentehuis in Sellingen. De digitale versie is in te zien op de landelijke voorziening www.ruimtelijkeplannen.nl., onder plannummer NL.IMRO.1950.OV2008-vs01.

Inwerkingtreding

De vergunning treedt in werking op de dag na het verstrijken van de beroepstermijn.

Beroep

Tegen het besluit kan binnen zes weken na de dag waarop het besluit ter inzage is gelegd schriftelijk beroep worden ingesteld bij de Rechtbank Noord-Nederland, locatie Groningen, afdeling Bestuursrecht, Postbus 150, 9700 AD in Groningen, door:

  • 1.

    een belanghebbende die tijdig een zienswijze over het ontwerpbesluit naar voren heeft gebracht;

  • 2.

    een belanghebbende aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten dat hij of zij geen zienswijze over het ontwerpbesluit naar voren heeft gebracht;

  • 3.

    een belanghebbende voor zover het beroep is gericht tegen de wijzigingen ten opzichte van het ontwerpbesluit.

Degene die beroep heeft ingesteld, kan de Voorzieningenrechter van de rechtbank verzoeken een voorlopige voorziening te treffen. Wanneer een voorlopige voorziening wordt aangevraagd treedt de vergunning niet in werking voordat op dat verzoek is beslist.

Voor het instellen van beroep en het indienen van een verzoek om een voorlopige voorziening zijn griffierechten verschuldigd.

Naar boven