Vooraankondiging bestemmingsplan Zaagmolenlaan 12

Logo Woerden

Burgemeester en wethouders maken op grond van artikel 1.3.1 van het Besluit ruimtelijke ordening bekend dat voor de locatie Zaagmolenlaan 12 een bestemmingsplan wordt voorbereid.

 

Plangebied

Het plangebied van dit bestemmingsplan ligt aan Zaagmolenlaan 12 in Woerden. Het ligt de hoek van de Zaagmolenlaan en de Watermolenlaan. Op het bedrijventerrein Middelland Noord. Het

plangebied ligt ten westen van de Polanerbaan, een belangrijke invalsweg van Woerden.

Doel

Het doel van dit bestemmingsplan is om de transformatie van een kantoor naar woningen in een campusstructuur mogelijk te maken, middels totaalsloop/nieuwbouw. Dit zoals vastgelegd in de structuurvisie 'Middelland-Noord' van de gemeente Woerden.

Dit bestemmingsplan faciliteert één van de eerste transformaties van een leegstaand kantoorpand in het gebied naar 72 appartementen, met een half verdiepte parkeergarage.

Inspraak

Het plan bevindt zich nog in de fase van planvoorbereiding. Daarom is er nog geen gelegenheid zienswijzen over het voornemen naar voren te brengen en worden geen stukken betreffende het voornemen ter inzage gelegd.

Ontwerp bestemmingsplan 

Het bestemmingsplan wordt naar verwachting in februari 2021 ter inzage gelegd als ontwerp. Op dat moment wordt de gelegenheid geboden zienswijzen naar voren te brengen. Voorafgaand aan de ter inzage legging zal daarvan een kennisgeving worden geplaatst in ieder geval in de Woerdense Courant en in de Staatscourant.

Meer informatie 

Voor meer informatie over deze kennisgeving kunt u contact opnemen met de projectleider, dhr. R. Beumers (14 0348).

 

Naar boven