Rectificatie: Gemeenteblad - vastgesteld bestemmingsplan - Jacob Catslaan 7, Haarlem

Logo Haarlem

Burgemeester en wethouders van Haarlem maken bekend dat:

de gemeenteraad van Haarlem in zijn vergadering van 22 oktober 2020 het bestemmingsplan NL.IMRO.0392.BP4120017-va01. heeft vastgesteld.

De rectificatie is noodzakelijk, omdat de eerdere bekendmaking niet gelijktijdig in de Staatscourant en het Haarlems Weekblad is gepubliceerd. Hiermee wordt dit hersteld.

Doel

Het bestemmingsplan is opgesteld ter uitvoering van het eerder door de raad genomen voorbereidingsbesluit. Met dit bestemmingsplan worden de cultuurhistorische waarden en de bouwmogelijkheden van de locatie Jacob Catslaan 7 geborgd. Er geldt momenteel geen bestemmingsplan voor dit perceel, hiermee wordt het weer voorzien van een actueel juridisch-planologisch kader.

Ter inzage

Het bestemmingsplan Jacob Catslaan 7 met de bijbehorende stukken kan worden geraadpleegd:

  • In de publiekshal Raakspoort, Zijlvest 39 in Haarlem. De gemeente werkt i.v.m. de corona-omstandigheden momenteel uitsluitend op afspraak. U kunt een afspraak maken bij voorkeur via de website www.haarlem.nl of anders via het telefoonnummer 14023. Ook kunt u een pdf-versie van het plan per e-mail ontvangen. Voor deze optie kunt u contact opnemen met mevrouw L.M. Baas via bestemmingsplannen@haarlem.nl NB: Het bestemmingsplan (met analoge verbeelding) vindt u ook op de website, namelijk onder punt 10 van de Raadsagenda van 22 oktober 2020.

Instellen beroep

Tegen het bestemmingsplan Jacob Catslaan 7 kunnen belanghebbenden binnen zes weken na de dag waarop dit besluit ter inzage is gelegd, schriftelijk beroep instellen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State: Postbus 20019, 2500 EA Den Haag. Daarnaast kan een belanghebbende beroep instellen tegen wijzigingen ten opzichte van het ontwerp die bij de vaststelling van het bestemmingsplan door de raad zijn aangebracht. Geen beroep kan worden ingesteld door een belanghebbende aan wie redelijkerwijs kan worden verweten dat hij geen zienswijze tegen het ontwerpbesluit naar voren heeft gebracht. Het beroepschrift dient te worden ondertekend en bevat tenminste: de naam en het adres van de indiener; de dagtekening; een omschrijving van het besluit waartegen het beroep is gericht; de gronden van het beroep.

Diegene die beroep heeft ingesteld kan bij de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State een verzoek om voorlopige voorziening indienen. Een verzoek om voorlopige voorziening, ingediend binnen de beroepstermijn, schort de werking van het besluit op tot dat op het verzoek is beslist. Voor de behandeling van een beroepschrift en een verzoek om voorlopige voorziening is griffierecht verschuldigd. Voor nadere informatie over deze procedure(s) kunt u contact opnemen met Raad van State (telefoon 070 – 426 44 26).

Naar boven