Beschikking Hogere grenswaarden Wet geluidhinder

Logo Rheden

Het college van burgemeester en wethouders heeft een beschikking hogere grenswaarden Wet geluidhinder voor de ten hoogste toegelaten geluidsbelasting opgesteld, in het kader van de verandering van een restaurant naar twee wooneenheden aan de Harderwijkerweg 59-61 te Dieren.

Uit akoestisch onderzoek blijkt, dat de geluidbelasting van het wegverkeer van de Harderwijkerweg op de gevels van de wooneenheden niet op alle waarneempunten voldoet aan de voorkeurswaarde van 48 dB. Om het plan te kunnen realiseren moet een hogere waarde worden vastgesteld van maximaal 60 dB ten gevolge van de Harderwijkerweg. In verband met de overschrijding van de voorkeurswaarde kunnen burgemeester en wethouders zogenaamde hogere grenswaarden vaststellen. Het college heeft deze hogere waarden vastgesteld.

Inzage stukken

Vanaf 11 november 2020 tot en met 23 december 2020 kan een ieder de stukken van de beschikking digitaal inzien. Neemt u daartoe contact op met Caroline Aalten-Hennekes via telefoonnummer (026) 49 76 911.

Bezwaar

Gedurende bovenvermelde termijn kan een ieder schriftelijk (geen e-mail) een bezwaar naar voren brengen bij het college van burgemeester en wethouders van Rheden, Postbus 9110, 6994 ZJ De Steeg.

U wordt verzocht in uw bezwaar duidelijk het zaaknummer 752562 te vermelden.

Naar boven