Bekendmaking omgevingsvergunning (Zaaknummer 19ZK01100) Stationstraat 7 in ALPHEN

Logo Alphen-Chaam

Burgemeester en wethouders van Gemeente Alphen-Chaam hebben besloten, gelet op artikelen 2.1, 2.2, 2.10 en 2.12 van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht, dat zij het voornemen hebben om een omgevingsvergunning te verlenen voor het bouwen van een fietsenwinkel met werkplaats en magazijn op het adres Stationstraat 7 in ALPHEN.

Besloten om voor de volgende activiteiten vergunning te verlenen:

 

  • 1.

    (Ver)bouwen van een bouwwerk;

  • 2.

    Handelen in strijd met regels ruimtelijke ordening (artikel 2.12 lid 1 onder 3° Wabo).

 

Omgevingsvergunning en verklaring van geen bedenkingen liggen ter inzage

De omgevingsvergunning, de verklaring van geen bedenkingen (afgegeven door de gemeenteraad) en de bijbehorende stukken liggen vanaf 29-01-2020 6 weken ter inzage in het gemeentehuis van Alphen-Chaam, Willibrordplein 1 in Alphen. De omgevingsvergunning, de VVGB en de bijbehorende stukken zijn op afspraak tijdens werkdagen in te zien. Hiervoor kunt u bellen met het klantcontactcentrum, te bereiken via telefoonnummer 14 013.

 

U kunt het plan ook bekijken op de landelijke website www.ruimtelijkeplannen.nl.

Het IMRO-nummer is NL.IMRO.1723.OVStationstraat7-VS01.

 

Tegen dit besluit en de daaraan verbonden voorwaarden, kan binnen zes weken na bekendmaking beroep worden aangetekend. De beschikking treedt in werking nadat de termijn voor het indienen van een beroepschrift is verstreken. Het indienen van een beroepschrift schorst de werking van het besluit niet. Hebben de aanvrager of derde belanghebbenden er veel belang bij dat dit besluit niet in werking treedt, dan kan binnen de beroepstermijn ook om een voorlopige voorziening worden gevraagd. Wanneer een voorlopige voorziening wordt aangevraagd treedt de beschikking pas in werking nadat hierover een beslissing is genomen.

 

Wilt u beroep aantekenen?

Wilt u rechtstreeks beroep instellen? Dat kan alleen als u:

  • 1.

    tegen de ontwerpbeschikking zienswijzen naar voren heeft gebracht;

  • 2.

    redelijkerwijs niet kan worden verweten, dat u geen zienswijzen heeft ingebracht tegen de ontwerpbeschikking;

  • 3.

    het niet eens bent met onderdelen van het definitieve besluit, die in de ontwerpbeschikking niet voorkwamen.

 

U kunt beroep instellen tegen dit besluit, binnen zes weken na de dag waarop wij het besluit hebben gepubliceerd. Een beroepschrift kunt u indienen bij de rechter. U moet uw beroepschrift sturen naar:

Rechtbank Zeeland-West-Brabant, team bestuursrecht

Postbus 90006

4800 PA Breda

 

De volgende informatie moet in uw beroepschrift staan:

  • 1.

    uw naam en adres

  • 2.

    de datum waarop u de brief schrijft

  • 3.

    uw handtekening

  • 4.

    een omschrijving van het besluit waartegen u beroep indient

  • 5.

    de gronden waarom u beroep indient

 

U kunt ook digitaal het beroep- en verweerschrift indienen bij genoemde rechtbank via http://loket.rechtspraak.nl/bestuursrecht. Daarvoor moet u wel beschikken over een elektronische handtekening (DigiD). Kijk op de genoemde site voor de precieze voorwaarden.

 

Verzoek om voorlopige voorziening

Als een belanghebbende het belangrijk vindt dat de uitvoering van dit besluit direct tegengehouden wordt, dan kan hij/zij een verzoek om voorlopige voorziening aanvragen. Dit kan alleen als hij/zij ook al een beroepschrift heeft ingediend.

 

Deze voorziening kunt u aanvragen bij de Voorzieningenrechter van de Rechtbank Zeeland-West-Brabant, team bestuursrecht. Het adres is Postbus 90006, 4800 PA in Breda. Voor het aanvragen van deze voorziening moet u griffierecht betalen. U kunt bij de rechtbank navragen hoeveel dat precies is.

 

U kunt ook digitaal het beroep- en verweerschrift indienen bij genoemde rechtbank via http://loket.rechtspraak.nl/bestuursrecht. Daarvoor moet u wel beschikken over een elektronische handtekening (DigiD). Kijk op de genoemde site voor de precieze voorwaarden.

 

Alphen, 15-01-2020

 

Het college van Burgemeester en wethouders van Alphen-Chaam,

de secretaris, de burgemeester,

  

L. Busschops J. Minses

Naar boven