Ontwerpbesluit omgevingsvergunning uitgebreide procedure vijf tiny houses op de hoek van de Anna Blamanweg/Douwe Dekkerspad, Culemborg

Logo Culemborg

Burgemeester en wethouders van Culemborg maken bekend dat zij voornemens zijn om een omgevingsvergunning te verlenen volgens de uitgebreide procedure en met toepassing van artikel 2.12 eerste lid, sub a onder 3° en 2.12 tweede lid Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo), voor: het realiseren van vijf vrijstaande woningen op de hoek van de Anna Blamanweg en het Douwe Dekkerspad in de wijk EVA Lanxmeer . De locatie staat kadastraal bekend als gemeente Culemborg, sectie C, perceel 3794.

Terinzagelegging

De aanvraag, de ontwerp-omgevingsvergunning en de bijbehorende stukken liggen ter inzage gedurende zes weken van donderdag 12 november tot en met woensdag 23 december 2020 voor een ieder ter inzage op het stadskantoor, Ridderstraat 250, 4101 BK te Culemborg. Het besluit en de bijbehorende stukken zijn tevens digitaal in te zien via de website van de gemeente Culemborg: www.culemborg.nl, wonen en leven, bestemmingsplannen.

Zienswijzen

Tijdens deze periode van terinzagelegging, kan een ieder naar keuze mondeling of schriftelijke zienswijzen inbrengen. Deze zienswijze moet uw naam, adres en NL.IMRO.0216.PBAnnaBlamanweg-ON01 bevatten en, gemotiveerd, gedateerd en ondertekend zijn. Een schriftelijke zienswijze kunt u indienen bij het college van Burgemeester en Wethouders, Postbus 136, 4100 AC Culemborg. Voor het indienen van mondelinge zienswijzen, kunt u binnen voormelde termijn een afspraak maken met medewerkers van de afdeling Stadsontwikkeling, bereikbaar op telefoonnummer 0345 – 477700.

 

BEKENDMAKING ONTWERPBESLUIT WET GELUIDHINDER, Culemborg

Het college van Culemborg is van plan een hogere geluidsbe­lasting dan de voorkeurswaarde van 48 dB(A) vast te stellen in verband met het realiseren van vijf vrijstaande woningen op de hoek van de Anna Blamanweg en het Douwe Dekkerspad in de wijk EVA Lanxmeer. De locatie staat kadastraal bekend als gemeente Culemborg, sectie C, perceel 3794.

Inzien

Het ontwerpbesluit en het verzoek voor vaststelling hogere grenswaarde(n) met de daarbij horende bijlage(n) ligt van donderdag 12 november tot en met woensdag 23 december 2020 voor iedereen ter inzage op het stadskantoor, Ridderstraat 250, 4101 BK te Culemborg. Het besluit en de bijbehorende stukken zijn tevens digitaal in te zien via de website van de gemeente Culemborg: www.culemborg.nl, wonen en leven, bestemmingsplannen.

Zienswijzen

Tijdens deze periode van terinzagelegging, kan een ieder naar keuze mondeling of schriftelijke zienswijzen inbrengen. Deze zienswijze moet uw naam, adres en NL.IMRO.0216.PBAnnaBlamanweg-ON01 bevatten en, gemotiveerd, gedateerd en ondertekend zijn. Een schriftelijke zienswijze kunt u indienen bij het college van Burgemeester en Wethouders, Postbus 136, 4100 AC Culemborg. Voor het indienen van mondelinge zienswijzen, kunt u binnen voormelde termijn een afspraak maken met medewerkers van de afdeling Stadsontwikkeling, bereikbaar op telefoonnummer 0345 – 477700.

 

Culemborg, 11 november 2020, Burgemeester en Wethouders van Culemborg

 

Naar boven