Ontwerp Bestemmingsplan Kavels Stromen

Logo Hengelo

 

 

Het bestemmingsplan Kavels Stromen (Dalmeden) is opgesteld om de uitgifte van enkele kavels in Stromen mogelijk te maken. Voor het gehele woongebied Stromen is op basis van het globale bestemmingsplan Dalmeden in 2008 een ontwerp uitwerkingsplan opgesteld. Door de gedeeltelijke vernietiging van het bestemmingsplan Dalmeden door de Raad van State, konden destijds enkele kavels niet meegenomen worden in het uitwerkingsplan.

 

Naast het mogelijk maken van drie nieuwe bouwkavels, biedt het voorliggende bestemmingsplan de mogelijkheid om één kavel te splitsen in twee kavels (hoek Hollands Diep en Biesbosch). Elders in Stromen zijn twee kavels samengevoegd tot één kavel. Op deze manier blijft het aantal kavels gelijk en blijft daarmee voldoen aan het in het globale bestemmingsplan Dalmeden vastgestelde maximum aantal woningen.

 

Inzien en zienswijzen

U kunt het ontwerp bestemmingsplan en de bijbehorende stukken van 11 november tot en met 22 december 2020 inzien op HYPERLINK "https://www.ruimtelijkeplannen.nl/?planidn=NL.IMRO.0164.BP0133-0201" https://www.ruimtelijkeplannen.nl/?planidn=NL.IMRO.0164.BP0133-0201.

Voor het maken van een afspraak kunt u contact opnemen met Marije Brummelhuis. Tijdens de inzagetermijn kan eenieder schriftelijk, mondeling of digitaal zienswijzen indienen bij de gemeenteraad o.v.v. zaaknummer 3137395. Voor het mondeling indienen van zienswijzen kunt u contact opnemen met Marije Brummelhuis telefoonnummer 14074. Een digitale zienswijze kunt u uitsluitend kenbaar maken via www.hengelo.nl/rozienswijze.

 

 

 

Naar boven