omgevingsvergunning: Bronkhorsterweg ong. in Steenderen, het bouwen van 7 woningen

Logo Bronckhorst

Ontwerp-omgevingsvergunning ‘7 CPO-woningen Bronkhorsterweg Steenderen’

Burgemeester en wethouders van Bronckhorst zijn van plan met toepassing van artikel 2.12, eerste lid, onder a, sub 30 van de Wabo een omgevingsvergunning te verlenen voor het bouwen van 7 CPO starterswoningen aan de Bronkhorsterweg in Steenderen (terrein voormalige basisschool De Akker).

De omgevingsvergunning en de daarop betrekking hebbende stukken liggen met ingang van 12 november 2020 gedurende zes weken voor een ieder ter inzage.

U kunt het ontwerpbesluit op de volgende manieren inzien:

- Digitaal via http://www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/?planidn=NL.IMRO.1876.OV00039-ON01 . Het ontwerpbesluit bestaat uit diverse technische bestanden. Deze kunt u downloaden via https://digitaleplannen.nl/1876/CEEF6C13-3B7A-44A1-B7DB-8A757EA75502/ (werkt alleen als u over eengml-viewerbeschikt).

- Kunt u dit niet, neem dan contact met ons op via tel. (0575) 75 02 50. Dan denken wij met u mee in het vinden van een oplossing om de stukken toch te kunnen inzien. Om verspreiding van het coronavirus tegen te gaan, willen wij fysiek contact zo beperkt mogelijk houden. Wellicht kunnen wij u op een andere manier op afstand helpen.

- De bij de vergunning behorende documenten zijn voor een deel (aanvraagformulier vergunning; tekeningen met plattegronden, gevels en doorsneden van de woningen; situatietekening; terreininrichtingstekening; externe adviezen) als digitale bijlage aan deze publicatie gekoppeld. De overige documenten (detailtekeningen; technische gegevens) kunt u desgewenst opvragen of na afspraak inzien. Neemt u hiervoor dan contact met ons op via tel. (0575) 75 02 50.

Zienswijze indienen?

Een ieder kan gedurende de termijn van terinzagelegging zijn zienswijze op het ontwerp-besluit naar keuze schriftelijk (wat de voorkeur heeft) of mondeling naar voren brengen bij burgemeester en wethouders.

 

 

 

 

Naar boven