Ontwerp-wijzigingsplan Steenovensebaan 27 te Dorst

Logo Oosterhout

Burgemeester en wethouders van Oosterhout maken ingevolge artikel 3.9a van de Wet ruimtelijke ordening bekend, dat met ingang van donderdag 12 november 2020 gedurende zes weken voor eenieder ter inzage ligt het ontwerpbesluit tot vaststelling van het wijzigingsplan Steenovensebaan 27 te Dorst (NL.IMRO.0826.WYZ4BG2013-ON01), met de hierbij behorende stukken, waaronder het ontwerp-wijzigingsplan zelf. Dit wijzigingsplan is gebaseerd op een in het bestemmingsplan Buitengebied 2013 (incl. Lint Oosteind) opgenomen bevoegdheid van burgemeester en wethouders om dit bestemmingsplan onder bepaalde voorwaarden te wijzigen. Tevens ligt gedurende deze periode ter inzage het Ontwerpbesluit Hogere Waarde voor de ten hoogste toelaatbare geluidsbelasting Wet geluidhinder.

Alle stukken kunnen worden ingezien in de publiekshal van het stadhuis, Slotjesveld 1 te Oosterhout. U dient hiertoe wel vooraf telefonisch een afspraak te maken. De stukken kunnen ook geraadpleegd worden op de website van de gemeente www.oosterhout.nl of op www.ruimtelijkeplannen.nl.

Het ontwerp-wijzigingsplan heeft betrekking op het perceel Steenovensebaan 27 te Dorst. Het voorziet in de toevoeging van een woning binnen de bestaande monumentale Vlaamse schuur.

Vanaf de dag van de ter inzage legging kan een ieder gedurende 6 weken (dus tot en met woensdag 23 december 2020) een schriftelijke of mondelinge zienswijze naar voren brengen.

Schriftelijke zienswijzen dienen te worden gericht aan het college van burgemeester en wethouders van Oosterhout, Postbus 10150, 4900 GB Oosterhout, onder vermelding van “Zienswijze ontwerp-wijzigingsplan Buitengebied 2013 (incl. Lint Oosteind), Steenovensebaan 27”.

Oosterhout, 11 november 2020

Naar boven