Gewijzigde vaststelling bestemmingsplan ‘Keervoorziening Randstadrail 2020’

Logo Pijnacker-Nootdorp

Het college van Pijnacker-Nootdorp maakt ingevolge artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening (Wro) bekend dat de gemeenteraad van Pijnacker-Nootdorp op 29 oktober 2020 het bestemmingsplan ‘Keervoorziening Randstadrail 2020’ gewijzigd heeft vastgesteld. Het vastgestelde bestemmingsplan, het vaststellingsbesluit (incl. Staat van wijzigingen) en de daarbij behorende stukken zijn met ingang van donderdag 12 november 2020 gedurende zes weken voor eenieder digitaal te raadplegen op www.pijnacker-nootdorp.nl en op www.ruimtelijkeplannen.nl. Het plan fysiek inzien op het gemeentehuis is op dit moment niet mogelijk. Wie het plan niet digitaal wil of kan raadplegen, kan contact opnemen met het secretariaat van het team Ruimte van de afdeling Ruimte, Belastingen en Gegevensbeheer via telefoonnummer 14 015. U krijgt dan een papieren versie van het plan toegestuurd.

 

Met deze herziening wordt een keervoorziening voor Randstadraillijn E tussen de haltes Pijnacker-Centrum en Pijnacker-Zuid mogelijk gemaakt. De keervoorziening bestaat uit extra spoorrails met wissels en bij een en ander behorende voorzieningen, zoals portalen, geluidwerende voorzieningen en gelijkrichtstations.

 

Beroep

Gedurende de inzagetermijn kunnen belanghebbenden tegen de vaststelling van het bestemmingsplan beroep instellen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag. Als u beroep instelt, kunt u verzoeken om een voorlopige voorziening. Dit verzoek richt u aan de voorzieningenrechter van voornoemde afdeling.

 

Het besluit tot vaststelling van het bestemmingsplan treedt in werking met ingang van de dag na die waarop de beroepstermijn afloopt tenzij toepassing wordt gegeven aan het zesde lid van artikel 3.8 Wro of om een voorlopige voorziening wordt verzocht.

 

Pijnacker-Nootdorp, 11 november 2020

Het college van Pijnacker-Nootdorp

 

Naar boven