Toepassen coördinatieregeling voor de realisatie het project Spoorlaan fase II te Groesbeek

Logo Berg en Dal

Burgemeester en wethouders van Berg en Dal maken bekend dat de gemeenteraad in zijn vergadering van 29 oktober 2020 het besluit heeft genomen om de coördinatieregeling ex artikel 3.30 van de Wet ruimtelijke ordening van toepassing te verklaren op de voorbereiding en bekendmaking van de te nemen besluiten voor de realisatie van het project Spoorlaan fase II, Groesbeek.

De herontwikkeling van deze locatie draagt bij aan de verwezenlijking van het gemeentelijk ruimtelijk beleid. Voor de verwezenlijking van dit plan is het ook wenselijk om in één procedure zowel de planologische wijziging (het bestemmingsplan) als de concrete uitwerking daarvan in de vorm van het bouwplan en eventuele bijbehorende besluiten te regelen. Voor vermeld plan hoeft derhalve één gecombineerde procedure voor het bestemmingsplan, de omgevingsvergunning en de eventuele andere benodigde besluiten voor deze herontwikkeling te worden doorlopen.

Zodra de procedure start zullen wij dit bekendmaken. Dan zal tevens de mogelijkheid van het indienen van zienswijzen en beroep worden geboden.

Groesbeek, 9 november 2020

Naar boven