Ontwerpbestemmingsplan ‘Lutten, woongebied De Wieken II’

Logo Hardenberg

Vanaf donderdag 12 november 2020 ligt het ontwerpbestemmingsplan ‘Lutten, woongebied De Wieken II’ gedurende zes weken ter inzage. De laatste dag van de termijn is woensdag 23 december 2020. Het bestemmingsplan heeft betrekking op fase 2 van woongebied De Wieken in Lutten (ten zuiden van de Ahornstraat) en is bedoeld om de bouw van woningen mogelijk te maken.

Waar ter inzage?

Het ontwerpbestemmingsplan wordt met ingang van donderdag 12 november 2020 op de volgende wijzen ter inzage gelegd, beschikbaar gesteld en raadpleegbaar gemaakt:

  • -

    digitaal op de landelijke website: www.ruimtelijkeplannen.nl. De stukken zijn op deze website terug te vinden via het planid-nummer: NL.IMRO.0160.0000BP00360-OW01

  • -

    op papier uitsluitend op afspraak in te zien bij de publieksdienst in het gemeentehuis te Hardenberg.

Zienswijzen indienen

Tijdens de inzagetermijn kan iedereen op de volgende manieren met een zienswijze reageren:

  • -

    via e-mail (bij voorkeur): ga naar http://www.hardenberg.nl/zienswijze-indienen en gebruik het digitale reactieformulier of

  • -

    schriftelijk: via de post en richt uw reactie aan: Raad van de gemeente Hardenberg, Postbus 500, 7770 BA Hardenberg”, onder vermelding van “zienswijze bestemmingsplan Lutten, woongebied De Wieken II”.

  • -

    mondeling: maak een afspraak bij de publieksdienst, telefoon 14 0523.

Het niet of niet tijdig indienen van een zienswijze heeft gevolgen voor de ontvankelijkheid van het beroep bij de bestuursrechter.

Spreekuur

Vanwege de corona-maatregelen is het niet mogelijk om een inloopbijeenkomst met betrekking tot dit bestemmingsplan te houden. Daarom is er op maandag 22 november 2020 van 18.00 uur tot 20.00 uur een digitaal spreekuur. Daarbij kunnen specifieke vragen gesteld worden over het plan aan medewerkers van de gemeente. Indien u gebruik wenst te maken van het spreekuur kunt u contact opnemen met mevrouw Wilma Smilde (via het algemene nummer van de gemeente 14 0523).

Hardenberg, 11 november 2020

Naar boven