Provincie Groningen - ontwerpvergunning Wet algemene bepalingen omgevingsrecht - uitbreiding Eco Fuels Netherlands B.V - Westlob 6, Eemshaven

Logo Groningen

Gedeputeerde Staten van Groningen maken bekend dat zij voornemens zijn om aan Eco Fuels Netherlands B.V. een omgevingsvergunning te verlenen voor de uitbreiding van haar inrichting gelegen aan de Westlob 6 in de Eemshaven. Bij de vergunningaanvraag is een milieueffectrapport (MER) gevoegd. Deze is tot stand gekomen met de beperkte m.e.r.-procedure.

Terinzagelegging

De ontwerpbeschikking, de aanvraag en het MER liggen tijdens kantooruren ter inzage van 9 november 2020 tot en met 21 december 2020;

a.in het gemeentehuis van de gemeente Het Hogeland te Uithuizen

b.in het provinciehuis te Groningen. Hiervoor dient u zich te melden bij de balie, ingang Sint Jansstraat 4 te Groningen.

De stukken kunnen ook worden ingezien op www.provinciegroningen.nl.

Zienswijzen

Tijdens de periode van terinzagelegging kunnen schriftelijke zienswijzen worden ingediend bij Gedeputeerde Staten, afdeling Omgeving en Milieu, Postbus 610, 9700 AP Groningen. In deze periode kunnen ook mondelinge zienswijzen worden ingediend. Hiervoor dient u telefonisch een afspraak te maken via onderstaande nummers.

Beroep

Wij maken u erop attent dat slechts beroep tegen de uiteindelijke beschikking kan worden ingediend wanneer ook een zienswijze is ingebracht tegen de ontwerpbeschikking en men belanghebbende is.

Inlichtingen

Voor nadere informatie kunt u zich wenden tot:

- dhr. J. Kwakman, m.e.r.-coordinator provincie, tel: 050-3164673 of tot

- dhr. H. Kielstra, Omgevingsdienst Groningen, tel: 0598-788362

 

Naar boven